Αθλητικά
Κυριακή, 08 Νοεμβρίου 2009 12:20

Ζίκο: «Είναι σαν ήττα»

"Έχω ξαναζήσει τέτοιες εμπειρίες. Όταν χάνεις ευκαιρίες δίνει το δικαίωμα στον αντίπαλο να ελπίζει, Η ισοπαλία για εμάς είναι σαν ήττα. Σε κάποια στιγμή πέσαμε στην φυσική κατάσταση. Παρά τις απουσίες καταφέραμε να κάνουν πολλές ευκαιρίες", τόνισε αρχικά ο Ζίκο και συνέχισε: "Για άλλη μια φορά δυστυχήσαμε να έχουμε παίκτες που τραυματίστηκαν μέσα στον αγώνα, χαλώντας τα σχέδια μας. Παρόλα αυτά θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας στο γήπεδο.

Για τον Λεντέσμα: "Δεν γνωρίζω από τώρα πόσο σημαντικό είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Αισθάνθηκε ένα τράβηγμα και έτσι αναγκάστηκα να τον βγάλω."

Για τους νέους παίκτες: "Είναι παίκτες ποιότητας. Τους δίνω τις ευκαιρίες να καλυτερεύσουν. Έχω πάρει τους παίκτες από την μικρή ομάδα και σκοπεύω να δουλεύω μαζί τους. Σίγουρα μην περιμένετε από αυτούς να σώσουν την κατάσταση. Αυτή απλά θα βοηθήσουν."

Για τις απουσίες: "Είχαμε ένα αγώνα μεσοβδόμαδα. Η άλλη ομάδα είχε μια εβδομάδα να ξεκουραστεί. Βεβαίως και εμείς δώσαμε δικαίωμα στον Ηρακλή να ελπίζει αφού δεν βάλαμε δεύτερο γκολ. Σε ένα παιχνίδι με τόσες ευκαιρίες πρέπει να σκοτώνεις τον αντίπαλο αλλιώς το πληρώνεις."

Για τα τρία μπακ που χρησιμοποιεί: "Με ότι έχω προσπαθώ να τα βγάλω πέρα στον αγωνιστικό χώρο. Το πρόβλημα είναι πως δεν έχουμε τον παίκτη που να ενώνει το κέντρο με την επίθεση. Το θέμα μου όμως είναι να βάζουμε τις ευκαιρίες."

Για τον καλοκαιρινό σχεδιασμό: "Δεν είμαι εδώ για να κριτικάρω κανένα. Παίρνω αυτή την ομάδα και προσπαθώ να κάνω ότι μπορώ. Σίγουρα είμαι οκτώ χρόνια προπονητής και πρώτη φορά έχω τραυματίες εννιά βασικούς παίκτες. Πιστεύω πως κάποια στιγμή θα γυρίσει ο τροχός και θα έχουμε όλους τους παίκτες στην διάθεση μας."

Πηγή: www.goal.com/gr