Πολιτική
Δευτέρα, 09 Νοεμβρίου 2009 12:31

Π. Παναγιωτόπουλος: Δεν περισσεύει κανείς

«Οτιδήποτε και να γίνει στις 29 Νοεμβρίου, δεν πρέπει να λείψει κανείς την επόμενη ημέρα, δεν περισσεύει κανείς», παρατήρησε ο Πάνος Παναγιωτόπουλος και εξέφρασε την υποστήριξή του στον Αντώνη Σαμαρά.

«Οτιδήποτε και να γίνει στις 29 Νοεμβρίου, δεν πρέπει να λείψει κανείς την επόμενη ημέρα, δεν περισσεύει κανείς», παρατήρησε μιλώντας στο ρ/σ Real Fm ο Πάνος Παναγιωτόπουλος και εξέφρασε την υποστήριξή του στον Αντώνη Σαμαρά.

Ο βουλευτής της ΝΔ απέρριψε την παρελθοντολογία και μιλώντας για την κούρσα της διαδοχής τόνισε ότι «πρέπει όλοι να απέχουν από πράξεις και συμπεριφορές οι οποίες θα οδηγήσουν σε έναν βαθύτερο και ουσιαστικότερο διχασμό».

«Ακούω λοιπόν να γίνεται μία προσπάθεια αυτή η πολιτική αναμέτρηση να κριθεί και να προχωρήσει με όρους της δεκαετίας του ΄90, του ΄60, ή του ΄70, ή και με όρους της δεκαετίας του ΄70 -΄80, δηλαδή ακούω από την άλλη πλευρά κουβέντες για την αποστασία, για τον ανένδοτο που έκανε ο Κ. Μητσοτάκης», δήλωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «η αποστασία είναι ένα είδος πολιτικής».

Ο κ. Παναγιωτόπουλος ξεκαθάρισε ότι θεωρεί πιο ενδεδειγμένο για αρχηγό της ΝΔ τον Αντώνη Σαμαρά, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο, ότι αυτό δεν σημαίνει ότι έχει αντιπαλότητα απέναντι στους υπόλοιπους υποψηφίους.

Αναφερόμενος στις δημοσκοπήσεις τόνισε ότι τους δίνει μία σχετική σημασία, καθώς κανείς δεν γνωρίσει τις διαστάσεις του εκλεκτορικού σώματος, αλλά και πόσοι θα πάνε να ψηφίσουν.