Πολιτική
Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2009 12:17

Γ. Γιακουμάτος: Θα γυρίσει μπούμερανγκ η επιλογή Αβραμόπουλου

Οξύτατη κριτική στο Δημήτρη Αβραμόπουλο με αφορμή την απόφασή του να υποστηρίξει ανοιχτά την υποψηφιότητα του Αντώνη Σαμαρά άσκησε ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, μιλώντας στο ρ/σ Real Fm. «Κουράστηκα και βαρέθηκα τη διγλωσσία».

Οξύτατη κριτική στο Δημήτρη Αβραμόπουλο με αφορμή την απόφασή του να υποστηρίξει ανοιχτά την υποψηφιότητα του Αντώνη Σαμαρά άσκησε ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, μιλώντας στο ρ/σ Real Fm.

«¶κουσα πριν λίγες μέρες τον κ. Αβραμόπουλο να λέει ότι δεν πρέπει να πάρεις θέση», είπε ο κ. Γιακουμάτος και πρόσθεσε: «Κουράστηκα και βαρέθηκα τη διγλωσσία και την αναξιοπιστία της πολιτικής».

«Είναι σεβαστή η επιλογή του, όμως δεν είναι σεβαστός ο πολιτικός του λόγος. Εγώ έχω θυμώσει. Κι αυτό το θυμό θα τον μετατρέψω σε δράση. Σε δράση υπέρ της κας Μπακογιάννη», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Μου αρέσει πάρα πολύ το σήμερα και το αύριο, όμως οι μπηχτές και οι μαχαιριές προς το παρελθόν και μάλιστα στην ευθύνη την οικογενειακή και του πατέρα...είναι λάθος», τόνισε.

Ο κ. Γιακουμάτος έκανε επίσης λόγο για «ψεύτικη δήλωση» του κ. Αβραμόπουλου. «Μας έκανε ολόκληρη ανάλυση περί του να μην τοποθετηθεί» παρατήρησε και σημείωσε: «Καταγγέλλουν παλαιοκρατίες και μηχανισμούς. Ποιοι; Εκείνοι που δημιουργούν την παλαιοκρατία, κάνανε ένα ωραίο δίδυμο και να το χαίρονται».

«¶ρα, λοιπόν, εδώ υπάρχει διγλωσσία», είπε και κατέληξε: «Εγώ είμαι αισιόδοξος ότι θα λειτουργήσει ως μπούμερανγκ αυτό που έκανε ο Δημήτρης ο Αβραμόπουλος και λυπήθηκα πάρα πολύ».