Αθλητικά
Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2009 13:57

Θ. Παπαλουκάς: «Επικίνδυνη η Εφές»

Mε τις απουσίες παικτών να... πληθαίνουν ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Πέμπτη στο ΣΕΦ την Εφές Πίλσεν.

Mε τις απουσίες παικτών να... πληθαίνουν ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Πέμπτη στο ΣΕΦ την Εφές Πίλσεν στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής του β΄ ομίλου της Ευρωλίγκα, με τον Θοδωρή Παπαλουκά να χαρακτηρίζει επικίνδυνη ομάδα την προσεχή αντίπαλο των «ερυθρόλευκων» στην διοργάνωση.

Ο αρχηγός των Πειραιωτών επισημαίνει την αγωνιστική βελτίωση της ομάδας στις τελευταίες αναμετρήσεις της, ενώ ο Παναγιώτης Γιαννάκης επικεντρώνεται στην αγωνιστική ετοιμότητα του συνόλου των παικτών του, ώστε να επιτευχθεί η επικράτηση απέναντι στην τουρκική ομάδα.

Ο διεθνής πλέι-μέικερ του Ολυμπιακού, Θοδωρής Παπαλουκάς, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης για την επικείμενη αναμέτρηση, τόνισε: «Είχαμε καλύτερη απόδοση στα δύο τελευταία ματς απέναντι στη Λιέτουβος Ρίτας και την Καβάλα. Έχουμε περισσότερο πάθος και καλύτερη αγωνιστική συμπεριφορά, πράγμα που αναβαθμίζει το παιχνίδι μας. Η Εφές Πίλσεν διαθέτει πολλούς καλούς παίκτες και παρόλο που ακόμη δεν έχει δείξει τις πραγματικές της δυνατότητες, είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα. Θέλουμε να οδηγήσουμε το παιχνίδι εκεί που εμείς θέλουμε και να μην επιτρέψουμε στον αντίπαλο να σημειώσει την πρώτη του μεγάλη νίκη στη διοργάνωση».

Από την πλευρά του ο τεχνικός των Πειραιωτών, Παναγιώτης Γιαννάκης, σημείωσε: «Η Εφές είναι ομάδα με μεγάλες φιλοδοξίες και ενθουσιασμό. Είχε καλή απόδοση στα τελευταία δύο παιχνίδια, διαθέτει ρόστερ με βάθος και παίκτες με ποιότητα, ικανούς να δημιουργήσουν μεγάλα προβλήματα σε κάθε αντίπαλο. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε άμυνα κι επίθεση. Από τη στιγμή που αντιμετωπίζουμε προβλήματα με τραυματισμούς και ασθένειες, κάθε παίκτης μας πρέπει να είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα ανά πάσα στιγμή».

Πηγή: www.gazzetta.gr