Πολιτική
Κυριακή, 15 Νοεμβρίου 2009 15:20

Συνεχίζονται οι έρευνες της αντιτρομοκρατικής

Συνεχίζονται οι έρευνες της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας προκειμένου να εντοπιστούν άλλα έξι μέλη της οργάνωσης «Συνομωσία πυρήνων της φωτιάς», για τα οποία έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης. Απολογείται αύριο η 22χρονη φοιτήτρια.

Συνεχίζονται οι έρευνες της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας προκειμένου να εντοπιστούν άλλα έξι μέλη της οργάνωσης «Συνομωσία πυρήνων της φωτιάς», για τα οποία έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης.

Εντωμεταξύ, αύριο το πρωί αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή η 22χρονη φοιτήτρια, που συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου στα Εξάρχεια και κατηγορείται για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, προμήθεια, κατασκευή και κατοχή εκρηκτικών υλών και βομβών κατά συρροή και έκρηξη από κοινού.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τα αποτυπώματα της 22χρονης βρέθηκαν στη γιάφκα του Χαλανδρίου, ο εντοπισμός της οποίας – στις 23 Σεπτεμβρίου – είχε οδηγήσει στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων, εκ των οποίων οι τρεις έχουν προφυλακιστεί.

Η νεαρή φοιτήτρια οδηγήθηκε χθες στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και στον ανακριτή, όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα.

Η σύλληψή της πραγματοποιήθηκε λίγες μόνο ώρες μετά την επίθεση με βόμβα στο σπίτι του Μίμη Ανδρουλάκη.

Εντωμεταξύ, η αντιτρομοκρατική υπηρεσία διεξάγει έρευνες προκειμένου να διαπιστώσει αν η 22χρονη είχε φυσική παρουσία και σε τρομοκρατικές ενέργειες της οργάνωσης.