Αθλητικά
Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2009 18:56

Για τα μεταγραφικά συζήτησαν Κόκκαλης - Ζίκο

Συνάντηση για τα μεταγραφικά ζητήματα του Ολυμπιακού είχε σήμερα στο Ρέντη ο Σωκράτης Κόκκαλης με τον Ζίκο. Xωρίς τους οπαδούς τους οι «ερυθρόλευκοι» στα Γιάννενα το Σάββατο.

Ολιγόλεπτη συνάντηση με τον Ζίκο είχε σήμερα ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Σωκράτης Κοκκάλης, με τον οποίο συζήτησε για τα μεταγραφικά θέματα καθώς και για τους συχνούς τραυματισμούς που πλήττουν την ομάδα.

Ο Βραζιλιάνος προπονητής φέρεται να ζήτησε την απόκτηση ενός επιθετικού και ενός επιτελικού μέσου.

Παράλληλα, οι δύο άνδρες μίλησαν και για τους συχνούς τραυματισμούς, που ταλαιπωρούν την ομάδα.

Η σύντομη συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα, όμως ουσιαστικές εξελίξεις θα δρομολογηθούν μετά το ντέρμπι της 29 Νοεμβρίου με τον Παναθηναϊκό στο "Καραϊσκάκη".

Προπονήθηκαν Ζαϊρί και Όσκαρ

Ευχάριστα νέα για τον Ζίκο επεφύλασσε η προπόνηση της Δευτέρας καθώς κανονικά με την ομάδα προπονήθηκαν οι Ζαϊρί και Όσκαρ, ενώ οι Φετφατζίδης, Πάντος ακολούθησαν πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γήπεδο.

Στο μεταξύ, πρόγραμμα με τρέξιμο στο γήπεδο έκαναν οι Παναγόπουλος και Τοροσίδης, ενώ ο Λεονάρντο ακολούθησε έντονο ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στο γήπεδο. Ο Γκαλέτι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στο γυμναστήριο και στο γήπεδο.

Τέλος, οι Ντιόγκο, Ντάρμπισιρ ακολούθησαν πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γυμναστήριο , ενώ ο Λεντέσμα πρόγραμμα θεραπείας. Την Τρίτη, οι "ερυθρόλευκοι" θα αντιμετωπίσουν σε κεκλεισμένων των θυρών φιλικό αγώνα τον Ιωνικό. Ο αγώνας θα γίνει στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη και θα αρχίσει στις 15:30.

Χωρίς φιλάθλους στα Γιάννενα

Χωρίς την παρουσία των οργανωμένων φιλάθλων του Ολυμπιακού θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα το προσεχές Σάββατο, καθώς στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα, οι "ερυθρόλευκοι" δεν ζήτησαν εισιτήρια.

πηγή www.goal.com/gr