Πολιτική
Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2009 14:30

Ν.Δ.: Ουδέτερος ο Ν. Νικολόπουλος

«Η τοποθέτηση του όποιου στελέχους και του ¶ρη για τον ποιο θα ψηφίσει είναι σεβαστή», δήλωσε στο ρ/σ Real FM ο βουλευτής Αχαΐας, Νίκος Νικολόπουλος κληθείς να σχολιάσει την επιλογή του κ. ¶ρη Σπηλιωτόπουλου να στηρίξει την κ. Ντόρα Μπακογιάννη. Τόνισε ωστόσο ότι η ουδετερότητα είναι η πιο ενδεδειγμένη στάση.

«Η τοποθέτηση του όποιου στελέχους και του ¶ρη για τον ποιο θα ψηφίσει είναι σεβαστή», δήλωσε στο ρ/σ Real FM ο βουλευτής Αχαΐας, Νίκος Νικολόπουλος κληθείς να σχολιάσει την επιλογή του κ. ¶ρη Σπηλιωτόπουλου να στηρίξει την κ. Ντόρα Μπακογιάννη.

Τόνισε ωστόσο ότι η ουδετερότητα είναι η πιο ενδεδειγμένη στάση. «Η κοινωνία δεν αγωνιά για την ατομική μου ψήφο… Δεν έχει και τόση σημασία τι θα πω εγώ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για όσα στελέχη δεν εκδηλώσουν προτίμηση σε κάποιον υποψήφιο για την προεδρία της Ν.Δ. ο κ. Νικολόπουλος δήλωσε τα εξής: «Νομίζω ότι ο καιροσκοπισμός είναι μακριά από την ουδετερότητα, αφού δεν έχεις να πάρεις από κανέναν και το ξέρετε πολύ καλά ότι όταν βρίσκονται στα χαρακώματα ή χειρότερα αν βρεθεί κανείς στον εμφύλιο και θέλει να είναι ουδέτερος τότε δεν έχει κανένα σύμμαχο κανένα να τον υπερασπιστεί άρα μπορεί να είναι και δυσκολότερος ο δρόμος που έχουμε να διαλέξουμε σήμερα».