Αθλητικά
Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2009 23:22

Ρεχάγκελ: Χαίρομαι για τα παιδιά

Το μεγαλύτερο μερίδιο της επιτυχίας στους ποδοσφαιριστές του έδωσε ο Ότο Ρεχάγκελ στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα της Ελλάδας με την Ουκρανία.

Το μεγαλύτερο μερίδιο της επιτυχίας στους ποδοσφαιριστές του έδωσε ο Ότο Ρεχάγκελ στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα της Ελλάδας με την Ουκρανία. Ο ομοσπονδιακός προπονητής αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις που αφορούσαν τον ίδιο.

Ο Γερμανός τεχνικός δέχθηκε μόνο να απαντήσει σε ερωτήσεις για το παιχνίδι και τους ποδοσφαιριστές του. «Οι Ουκρανοί είχαν πάρα πολύ καλούς συνδυασμούς και δεν μπορούσαμε να το ανακόψουμε όπως το φανταζόμασταν αλλά η στρατηγική μας ήταν να παίξουμε με αντεπιθέσεις και μία αντεπίθεση μας βγήκε.

Εκ των προτέρων από τις αναλύσεις που κάναμε ξέραμε ότι στην έδρα τους δεν πετυχαίνουν εύκολα γκολ παρά το γεγονός ότι έχουν υψηλής κλάσης επιθετικούς. Είχαμε προβλήματα. Μας έλειπαν τέσσερις αμυντικογενείς παίκτες, τραυματίστηκε νωρίς ο Παπασταθόπουλος και στο τέλος παίζαμε με δέκα.

Χάρηκα πάρα πολύ για τα παιδιά, γιατί εφάρμοσαν όλες τις εντολές. Τους ζητήσαμε να παίξουν με πάθος, να τρέξουν και χαίρομαι πολύ που πήραμε την πρόκριση. Η ομάδα έχει αλλάξει πάρα πολύ. Στη σημερινή ήταν τρεις μόλις παίκτες από την ομάδα του 2004. Έχει αλλάξει ολότελα η ομάδα», είπε ο Ρεχάγκελ, υπό την πίεση του χρόνου, καθώς έπρεπε να αναχωρήσει η αποστολή.

Σε ερώτηση Ουκρανού δημοσιογράφου για το ποδόσφαιρο που παίζει η Εθνική Ελλάδας, ο Ρεχάγκελ έδωσε... «αιχμηρή» απάντηση: «Θα παίζαμε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο αν είχαμε τον Κακά, τον Μέσι και τον Τσάβι».

Πηγή: www.goal.com/gr