Πολιτική
Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2009 19:35

ΝΔ: Με αιχμές συνεχίζεται η μάχη της διαδοχής

Με αιχμές συνεχίζεται τη μάχη της διαδοχής, ενώ αρνητικά απάντησε ο Αντ. Σαμαράς στην πρόταση της Ντ. Μπακογιάννη για ντιμπέιτ.

Με αιχμές συνεχίζεται τη μάχη της διαδοχής στη ΝΔ, ενώ αρνητικά απάντησε ο κ. Αντώνης Σαμαράς στην πρόταση της συνυποψήφιάς του Ντόρας Μπακογιάννη για διεξαγωγή ντιμπέιτ http://control.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1743688 ,: «Δεν θα επιτρέψω να γίνουν τα εσωτερικά μας τηλεοπτικό θέαμα, όπου εμείς θα τσακωνόμαστε και θα χαίρονται μόνο οι αντίπαλοί μας».

«Ακούω και κάποιους να θέλουν ντιμπέιτ. Καλά, τι θέλουν; Δεν ακούν τη φωνή της βάσης; Παράσταση για το ΠΑΣΟΚ θέλουν να δώσουμε; Χρειάζεται περισσότερη ευθύνη» πρόσθεσε.

Παράλληλα, απέρρριψε τις αιχμές για τα golden boys και όσους πλήγωσαν την παράταξη: «Ονοματεπώνυμα για 'golden boys', ακόμη περιμένω. Πάντως σίγουρα είναι απέναντί μου αυτοί που πλήγωσαν με τη συμπεριφορά τους την παράταξη. Και βέβαια δεν είμαι εγώ που πίεζα για πρόωρες εκλογές».

Σχολιάζοντας τη δυσφορία που εξέφρασε χθες η κ. Μπακογιάννη για τη μη καταδίκη της χυδαίας επίθεσης, που, όπως ανέφερε, δέχθηκε από έντυπο, ο κ. Σαμαράς ανέφερε πως ασφαλώς και αποδοκιμάζει τις προσωπικές επιθέσεις εναντίον συνυποψηφίου, γι’ αυτό άλλωστε και μιλά, όπως είπε συνεχώς για ενότητα. Υπογράμμισε, ωστόσο, ότι όταν εκείνος χρόνια δέχεται σωρεία τέτοιων επιθέσεων, μία αντίστοιχη αποδοκιμασία δεν έγινε ποτέ.

Από την πλευρά της η κ. Μπακογιάννη μιλώντας στην Τρίπολη επανέλαβε για πολλοστή φορά το δίλημμα μεταξύ μιας πρότασης περιχαράκωσης και συρρίκνωσης, όπως τη χαρακτήρισε, και μιας πρότασης προοπτικής και νίκης.

Χαρακτήρισε επίσης ψευτοδίλημμα το αν η ΝΔ θα απευθυνθεί στους ψηφοφόρους της ή στην κοινωνία http://control.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1743810 .