Πολιτική
Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2009 17:26

Σφοδρή επίθεση Αντ. Σαμαρά στο ΠΑΣΟΚ

Δριμύτατη επίθεση στο ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς μιλώντας σε συγκέντρωση στο Κερατσίνι.

Δριμύτατη επίθεση στο ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς μιλώντας σε συγκέντρωση στο Κερατσίνι.

Με αφορμή το πάγωμα μισθών στο Δημόσιο και γενικότερα για την εισοδηματική πολιτική, υποστήριξε πως «κατέρρευσε η λαϊκίστικη πολιτική του ΠΑΣΟΚ».

«Κατήγγελλαν την πολιτική πρόταση Καραμανλή, πριν τις εκλογές, κι έταζαν στους πάντες τα πάντα, κι ήλθαν τώρα, 40 μέρες μετά, να κάνουν τα ίδια που κατήγγελλαν. Και να προετοιμάζουν πολύ χειρότερα» σημείωσε.

Αναφερόμενος στην εισοδηματική πολιτική, επισήμανε πως η κυβέρνηση κατήργησε το έκτακτο βοήθημα των 500 ευρώ που έδινε η κυβέρνηση Καραμανλή «και τώρα δίνουν 1,5% αυξήσεις στις χαμηλές και μεσαίες αποδοχές του δημοσίου. Δηλαδή από 12 μέχρι 24 ευρώ το μήνα».

Ο κ. Σαμαράς πρόσθεσε πως τα χειρότερα έρχονται μιλώντας για «αληθινή φοροεπιδρομή με θύμα κυρίως τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες και τα νοικοκυριά».

Υποστήριξε ακόμη πως το ΠΑΣΟΚ δεν θα χτυπήσει μόνο τους φοροφυγάδες αλλά το σύνολο της μεσαίας τάξης που βρίσκεται στο όριο, προειδοποιώντας πως «σε αυτή την φοροεπιδρομή θα μας βρουν απέναντι».