Αθλητικά
Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2009 11:28

Τετ α τετ Τζιμπρίλ Σισέ με οπαδούς του Ολυμπιακού στο αεροδρόμιο

Συνάντηση με οπαδούς του Ολυμπιακού που ταξίδευαν για την Ολλανδία, είχε στο αεροδρόμο ο Γάλλος επιθετικός του Παναθηναϊκού, Τζιμπρίλ Σισέ. Πειράγματα και διάλογος για το ντέρμπι και το Champions League.

Συνάντηση με οπαδούς του Ολυμπιακού που ταξίδευαν για την Ολλανδία, είχε στο αεροδρόμο ο Γάλλος επιθετικός του Παναθηναϊκού, Τζιμπρίλ Σισέ.

Ο Γάλλος άσος ετοιμαζόταν να αναχωρήσει για την Αγγλία, εκμεταλλευόμενος το ρεπό, όταν τον πλησίασαν περίπου δέκα φίλοι του Ολυμπιακού. «Θα σας νικήσουμε στον Πειραιά», του είπαν οι «ερυθρόλευκοι», για να απαντήσει ο Σισέ: «Εμείς θα φύγουμε νικητές».

«Γιατί ταξιδεύεις, αφού εμείς παίζουμε στο Champions League; Αλλά που να ξέρεις εσύ από τέτοια διοργάνωση…», τον πείραξαν με εμφανή διάθεση χιούμορ, οι φίλοι του Ολυμπιακού, για να λάβουν την απάντηση του Σισέ: «Έλα ντε, που να ξέρω κι εγώ. Απλά, κάθε πρωί, σκέφτομαι την εικόνα να σηκώνω την κούπα με τη Λίβερπουλ».

Αμφίβολος ο Λέτο

Μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες να αγωνιστεί ο Σεμπαστιάν Λέτο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Αργεντινός αισθανόταν αφόρητους πόνους στο μικρό δάκτυλο του αριστερού ποδιού, ύστερα από το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Λέτο υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί κάκωση του αριστερού άκρου ποδός. Η συμμετοχή του Αργεντινού κόντρα στην πρώην του ομάδα, θα ξεκαθαρίσει αύριο ή μεθαύριο.