Αθλητικά
Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2009 15:27

Εισαγγελική παρέμβαση για τις δηλώσεις Σ. Κόκκαλη

Εισαγγελική παρέμβαση για τις δηλώσεις που φέρεται να έκανε ο Σωκράτης Κόκκαλης προς τους παίκτες του Ολυμπιακού κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στο Ρέντη.

Εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για τις δηλώσεις που φέρεται να έκανε ο Σωκράτης Κόκκαλης προς τους παίκτες του Ολυμπιακού κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στο Ρέντη, έδωσε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Πειραιά.

Την ίδια ώρα, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός διαψεύδει τα περί μηνυτήριας αναφοράς του Ν. Πατέρα κατά του προέδρου του Ολυμπιακού, η οποία φέρεται να προηγήθηκε της εισαγγελικής παρέμβασης.

Yπενθυμίζεται ότι χθες η ΠΑΕ Παναθηναϊκός απέστειλε επιστολή προς την ΕΠΟ και τη Σούπερ Λίγκα για τα όσα φέρεται να είπε ο Σωκράτης Κόκκαλης στους παίκτες του Ολυμπιακού. Αναλυτικά η επιστολή:

«Χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου του Ολυμπιακού κ. Κόκκαλη, όπως μεταφέρονται σε σημερινά δημοσιεύματα, όχι μόνο οδηγούν σε μια επικίνδυνη κλιμάκωση εν όψει του αγώνα της προσεχούς Κυριακής (Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός), αλλά επιπλέον προκαλούν έντονη ανησυχία για τις συνθήκες διεξαγωγής του.

Απαράδεκτες δηλώσεις όπως: «σκοτώστε τους», «ρίξτε και καμιά κλοτσιά», «δεν με ενδιαφέρει αν ο Παναθηναϊκός μείνει με πέντε ή με δύο παίκτες», που φέρεται να είπε ο κ. Κόκκαλης στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στις 22 Νοεμβρίου 2009, παραπέμπουν σαφέστατα σε άλλες εποχές, ψυχροπολεμικό κλίμα, χουλιγκανισμό και αλητεία την εβδομάδα που η Εθνική Ομάδα προκρίθηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Σας παρακαλούμε για την άμεση παρέμβασή σας προκειμένου να τηρηθεί η νομιμότητα και να ληφθεί κάθε απαιτούμενο μέτρο προκειμένου να διασφαλιστεί η πιστή εφαρμογή των κανονισμών και να διαφυλαχθούν τα μέλη της ομάδας μας από κάθε είδους αντιαθλητική συμπεριφορά, εντός ή εκτός του αγωνιστικού χώρου».

Σε κάθε περίπτωση, στο γήπεδο Καραϊσκάκη την Κυριακή θα βρεθούν τρεις εισαγγελείς, ενώ αύριο θα πραγματοποιηθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά η σύσκεψη με τους εκπροσώπους των δύο ομάδων και της Σούπερ Λίγκας.