Αθλητικά
Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2009 10:12

Στο Καραϊσκάκη ο Πατέρας

Στο «Καραϊσκάκη» αναμένεται να βρεθεί ο Νικόλας Πατέρας για να συνοδεύσει την αποστολή του Παναθηναϊκού στο φαληρικό στάδιο και να είναι κοντά στην ομάδα στο κρίσιμο ντέρμπι της Κυριακής.

Ο Νικόλας Πατέρας, όπως όλα δείχνουν, θα βρεθεί την Κυριακή στο «Καραϊσκάκη» για να συνοδεύσει την αποστολή του Παναθηναϊκού στο φαληρικό στάδιο και να παρακολουθήσει από κοντά το ντέρμπι των «αιωνίων».

Το μόνο που προβληματίζει τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού είναι κατά πόσον η παρουσία του θα δυναμιτίσει το κλίμα κάτι, ωστόσο θέλει να βρίσκεται κοντά στην ομάδα σε αυτό το κρίσιμο ματς.

Για να μην υπάρξουν περαιτέρω προβλήματα ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ αναμένεται να πάει στο «Καραϊσκάκη» μόνος του και όχι με την υπόλοιπη αποστολή.

«Ψήνεται» στον πυρετό ο Καραγκούνης

Ο Γιώργος Καραγκούνης δεν κατάφερε να προπονηθεί χθες και όπως όλα δείχνουν, δύσκολα θα μπορέσει να βρεθεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Παιανίας και σήμερα, καθώς παρουσιάζει υψηλό πυρετό.

Ο «Κάρα» αναμένεται να προφυλαχθεί και σήμερα και να μην πάρει μέρος στο πρόγραμμα και αν όλα πάνε καλά θα προπονηθεί την Παρασκευή. Αυτό σημαίνει ότι ο αρχηγός του Παναθηναϊκού πριν το ντέρμπι θα κάνει μολις δύο προπονήσεις. Πάντως, ο διεθνής άσος δεν θέλει με τίποτα να χάσει το ντέρμπι και αύριο θα ξεκαθαρίσει κατά πόσο θα είναι έτοιμος να δώσει το παρών.

<β>Μικρά – μικρά από τον Τύπο

Σύμφωνα με ξένο δημοσίευμα ο Παναθηναϊκός υπέβαλε αίτημα ώστε να παίξει στην Τεχεράνη με την Εστεγκχάλ στις 28 Δεκεμβρίου, αλλά μάλλον πρόκειται για την ομάδα Νέων.

Δημοσίευμα από την Αργεντινή φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το νεαρό άσο της Ρίβερ Πλέιτ, Κέκο Βιγιάλβα.