Πολιτική
Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2009 10:32

Ντ. Μπακογιάννη: Ξεπέρασαν κάθε όριο οι επιθέσεις εναντίον μου

Τη δυσαρέσκειά της για το γεγονός ότι ο κ. Σαμαράς δεν καταδίκασε τις επιθέσεις που δέχτηκε από δημοσίευμα εφημερίδας, εξέφρασε η κ. Ντόρα Μπακογιάννη. Δήλωσε ακόμη αισιόδοξη ότι η συμμετοχή την Κυριακή θα είναι πολύ μεγάλη.

«Κατέβαλα μεγάλη προσπάθεια, για να γίνει διάλογος… Η απάντηση που έλαβα είναι ότι ο διάλογος θα πληγώσει την παράταξη. Ο διάλογος δεν πληγώνει ποτέ», δήλωσε σήμερα στο ρ/σ Σκάι η κ. Ντόρα Μπακογιάννη.

Η υποψήφια για την προεδρία της Ν.Δ. πρόσθεσε ότι ο διάλογος θα βοηθούσε στο να ξεκαθαρίσουν οι θέσεις των υποψηφίων, κάτι το οποίο, όπως είπε, δεν έγινε, ενώ κατηγόρησε τον κ. Σαμαρά για ασάφεια στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.

Η κ. Μπακογιάννη εξέφρασε παράλληλα τη λύπη της για το γεγονός ότι ο κ. Σαμαράς δεν καταδίκασε συκοφαντικά δημοσιεύματα εναντίον της.

«Λυπάμαι που δεν καταδικάστηκαν, πρέπει να κρατάμε ένα επίπεδο. Τέτοιες επιθέσεις έχουν ξεπεράσει κάθε όριο, με χτυπάνε ως γυναίκα και ως μάνα… Δεν έχει καμία λογική αυτού του είδους η χυδαιότητα», ανέφερε η κ. Μπακογιάννη.

Επισήμανε ακόμη ότι η ίδια αποδοκίμασε έντονα υβριστικές και απαξιωτικές αναφορές για τους υποψήφιους αρχηγούς της ΝΔ.

Εκανε επίσης λόγο για ένα «ολόκληρο σύστημα, το σύστημα ΠΑΣΟΚ, το οποίο διαχρονικά χτύπησε τη ΝΔ, και τώρα δίνει τα ρέστα του».

Τέλος, δήλωσε αισιόδοξη ότι στις εκλογές της Κυριακής η συμμετοχή θα είναι μεγάλη, καθώς «κρίνεται το μέλλον της παράταξης, υπάρχει πολύ σοβαρό διακύβευμα».