Πολιτική
Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2009 13:53

Δηλώσεις στήριξης στην Ντ. Μπακογιάννη

Την υποψηφιότητα της Ντόρας Μπακογιάννη υποστήριξαν με δημόσιες δηλώσεις τους οι βουλευτές Γιάννης Ιωαννίδης, Ευγενία Τσουμάνη Σπέντζα, Σπυρίδων Γαληνός καθώς και ο ευρωβουλευτής Κώστας Πουπάκης.

Την υποψηφιότητα της Ντόρας Μπακογιάννη υποστήριξαν με δημόσιες δηλώσεις τους οι βουλευτές Γιάννης Ιωαννίδης, Ευγενία Τσουμάνη Σπέντζα, Σπυρίδων Γαληνός καθώς και ο ευρωβουλευτής Κώστας Πουπάκης.

«Η συνεχής με επιτυχία παρουσία τα τελευταία 20 χρόνια στα κοινά του τόπου […] της Ντόρας Μπακογιάννη καθώς και οι ξεκάθαρες θέσεις που έχει για την λειτουργία με διαδικασίες αξιοκρατικές και δημοκρατικές του κόμματος είναι εγγύηση για την συνοχή, προοπτική και το μέλλον μιας σύγχρονης κεντροδεξιάς παράταξης που θέλουμε όλοι τη Νέα Δημοκρατία», αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Ιωαννίδης.

«Με γνώμονα την ενότητα του κόμματος, αλλά και με προοπτική για την παράταξη, μια παράταξη ανοιχτή στους πολίτες και ανοιχτή στα νέα ρεύματα υποστηρίζω την υποψηφιότητα της Ντόρας Μπακογιάννη», σημειώνει από την πλευρά της η βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ.

Λίγο αργότερα, τη στήριξή του στην κ. Μπακογιάννη εξέφρασε και ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Κώστας Πουπάκης. Στη δήλωσή του σημειώνει μεταξύ άλλων πως η ΝΔ χρειάζεται αναδιοργάνωση, αγκαλιάζοντας όλα τα μεσαία και χαμηλά εισοδηματικά στρώματα της κοινωνίας.

«Στήριζα, στηρίζω και θα συνεχίσω να στηρίζω μια ανοικτή προς την κοινωνία Νέα Δημοκρατία, μακριά από λογικές περιχαράκωσης, με σταθερή προσήλωση στην ενότητα της παράταξής μας και σήμερα αλλά και την επόμενη ημέρα» προσθέτει.

Ο βουλευτής Λέσβου Σπυρίδων Γαληνός αναφέρει πως στηρίζει την κ. Ντόρα Μπακογιάννη «γιατί ξεχωρίζει με την πρόταση ενότητας των δυνάμεων, χωρίς αποκλεισμούς για κανέναν και όλα ανοιχτά για όλους».

«Τη στηρίζω για την αναγκαία ανασύνταξη που μπορεί να φέρει στο κόμμα, για την ισχυρή αντιπολίτευση που μπορεί να ασκήσει και τέλος για τη κυβερνητική προοπτική που μπορεί να δώσει στη παράταξη» συμπληρώνει.