Πολιτική
Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2009 05:00

Πρόγνωση καιρού

Ζεστό και υγρό καιρό με ομίχλες το πρωΐ, νοτίους ανέμους 5 με 7 Μποφόρ στο Ιόνιο και βροχές το βράδυ στα βορειοδυτικά προβλέπει για σήμερα Δευτέρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Ζεστό και υγρό καιρό με ομίχλες το πρωΐ, νοτίους ανέμους 5 με 7 Μποφόρ στο Ιόνιο και βροχές το βράδυ στα βορειοδυτικά προβλέπει για σήμερα Δευτέρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Λίγες νεφώσεις οι οποίες κατά τόπους από το βράδυ θα αυξηθούν. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα και ομίχλη τις πρωϊνές ώρες. Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 και από το βράδυ στα ανατολικά νότιοι 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 6 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στη Δυτική Μακεδονία η θερμοκρασία θα είναι τρεις με τέσσερις βαθμούς χαμηλότερη.

* Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος: Λίγες νεφώσεις οι οποίες κατά τόπους θα αυξηθούν και από το βράδυ θα βρέξεις το Βόρειο Ιόνιο την Ηπειρο και τη Δυτική Στερεά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα και ομίχλη τις πρωϊνές ώρες. Ανεμοι: Νότιοι 3 με 5 και στο Ιόνιο 5 με 7 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 11 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στην Ηπειρο η θερμοκρασία θα είναι τρεις με τέσσερις βαθμούς χαμηλότερη.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Αίθριος καιρός με τοπικά περιορισμένη ορατότητα και ομίχλη τις πρωϊνές ώρες. Βαθμιαία από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 Μποφόρ. Από το μεσημέρι νότιοι 3 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Γενικά αίθριος καιρός. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα και ομίχλη τις πρωϊνές ώρες. Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3 Μποφόρ. Μετά το μεσημέρι νότιοι 3 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Γενικά αίθριος καιρός. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα και ομίχλη τις πρωϊνές ώρες. Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 Μποφόρ. Μετά το μεσημέρι νότιοι 3 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Γενικά αίθριος καιρός. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα και ομίχλη τις πρωϊνές ώρες. Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3 Μποφόρ. Από το μεσημέρι νότιοι έως 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις οι οποίες κατά τόπους από το βράδυ θα αυξηθούν. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα και ομίχλη τις πρωϊνές ώρες. Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 8 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Νεφώσεις στη Δυτική Ελλάδα με τοπικές βροχές οι οποίες από το απόγευμα θα ενταθούν και στα βορειοδυτικά θα σημειωθούν καταιγίδες τη νύχτα πιθανόν ισχυρές, προβλέπει για αύριο Τρίτη η ΕΜΥ. Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις οι οποίες στα βόρεια και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου θα είναι πυκνότερες και είναι πιθανόν να σημειωθούν ασθενείς βροχές. Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 και τοπικά στο Ιόνιο 8 Μποφόρ. Ανοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία ως προς τις ελάχιστες τιμές.

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)