Πολιτική
Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2009 18:51

Συνάντηση Σαμαρά με Σιούφα - κεντρική εφορευτική επιτροπή

Συνάντηση με τον πρώην πρόεδρο της Βουλής και πρόεδρο της κεντρικής εφορευτικής επιτροπής των εκλογών της 29ης Νοεμβρίου Δημήτρη Σιούφα, καθώς και με την κεντρική εφορευτική επιτροπή είχε σήμερα ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς.

Συνάντηση με τον πρώην πρόεδρο της Βουλής και πρόεδρο της κεντρικής εφορευτικής επιτροπής των εκλογών της 29ης Νοεμβρίου Δημήτρη Σιούφα είχε σήμερα ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς.

Ο κ. Σαμαράς ευχαρίστησε τον κ. Σιούφα για την ιδιαίτερη συνεισφορά του σε αυτή την πρωτόγνωρη, όπως την χαρακτήρισε, εκλογική διαδικασία, τονίζοντας ότι το κύρος και η αντικειμενικότητά του ανέδειξαν και θωράκισαν την άμιλλα των υποψηφίων και οδήγησαν στην μεγάλη συμμετοχή των 800.000 Νεοδημοκρατών.

Στη συνέχεια ο κ. Σαμαράς συναντήθηκε με την κεντρική εφορευτική επιτροπή, η οποία σε πανηγυρική της συνεδρίαση, παρέδωσε το επικυρωμένο και υπογεγραμμένο πρακτικό των αποτελεσμάτων της 29ης Νοεμβρίου.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, ευχαριστώντας τον πρόεδρο και τα μέλη της επιτροπής για την προσφορά τους στην ιστορική διαδικασία, υπογράμμισε ότι η τεράστια συμμετοχή εκατοντάδων χιλιάδων Νεοδημοκρατών μετέτρεψε την εκλογική ήττα του Οκτωβρίου σε ξεκάθαρο μήνυμα ελπίδας και ανανέωσης για την παράταξη.