Αθλητικά
Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2009 19:17

Ολυμπιακός: Κλινήρης ο Μήτρογλου

Από την προπόνηση του Ολυμπιακού την Τετάρτη απουσίασε ο Κώστας Μήτρογλου καθώς ταλαιπωρείται από ίωση.

Από την προπόνηση του Ολυμπιακού την Τετάρτη απουσίασε ο Κώστας Μήτρογλου καθώς ταλαιπωρείται από ίωση.

Στον νεαρό άσο των «ερυθρόλευκων» χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή, ωστόσο, δεν υπάρχει ανησυχία περί απουσίας του από το κυριακάτικο αγώνα με τον ¶ρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης»".

Στο μεταξύ, κανονικά με την ομάδα προπονήθηκε ο Ντουντού, όπως και ο Ντιόγκο, που πλέον υπολογίζεται για τη δύσκολη αναμέτρηση με τους «κίτρινους» στη Θεσσαλονίκη, με την οποία ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος.

Ο Γκαλέτι, στο πλαίσιο του προγράμματος ξεκούρασης που ακολουθούν κατά διαστήματα οι ποδοσφαιριστές, έκανε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο, ενώ ο Ντάρμπισιρ ακολούθησε μέρος του προγράμματος της ομάδας και ακολούθως συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Τέλος, ο Στολτίδης ακολούθησε έντονο ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στο γήπεδο, ενώ ο Λεντέσμα συνέχισε το πρόγραμμα που ακολουθεί και το οποίο περιλαμβάνει ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο.

Κρίνεται του Λούα Λούα

Την Παρασκευή ή το αργότερο Σάββατο θα ξεκαθαρίσει η περίπτωση της απόκτησης του Τρέζορ Λομάνα Λούα Λούα από τον Ολυμπιακό. Ο Κονγκολέζος επιθετικός συνέχισε την Τετάρτη τις ιατρικές εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί το πρόβλημα στον ώμο του και από την Παρασκευή θα ξεκινήσει προπονήσεις, προκειμένου να πείσει τον Ζίκο.

Πηγή: www.goal.com/gr