Αθλητικά
Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2009 19:36

Ολυμπιακός: Επιστροφή Ντιόγκο, ανησυχία για Μέλμπεργκ - Μαρέσκα

Σε μια περίοδο που ο Ολυμπιακός έδειχνε να έχει αφήσει πίσω τον εφιάλτη των τραυματισμών, ήρθαν δύο νέα προβλήματα στην προπόνηση του Σαββάτου να προκαλέσουν ανησυχία στο στρατόπεδο της ομάδας εν όψει του κυριακάτικου αγώνα με τον ¶ρη.

Σε μια περίοδο που ο Ολυμπιακός έδειχνε να έχει αφήσει πίσω τον εφιάλτη των τραυματισμών, ήρθαν δύο νέα προβλήματα στην προπόνηση του Σαββάτου να προκαλέσουν ανησυχία στο στρατόπεδο της ομάδας εν όψει του κυριακάτικου αγώνα με τον ¶ρη.

Συγκεκριμένα, οι Έντσο Μαρέσκα και Όλοφ Μέλμπεργκ αποχώρησαν λαβωμένοι από την προπόνηση των «ερυθρόλευκων» και πλέον η συμμετοχή τους στην αναμέτρηση με τους «κίτρινους» είναι αμφίβολη.

O πρώτος υπέστη διάστρεμμα δεξιάς ποδοκνημικής (το Σάββατο θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση του) ενώ ο Σουηδός αμυντικός τραυματίστηκε σε μια φάση του διτέρματος και θα υποβληθεί σε εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.

Στο μεταξύ, κανονικά με την ομάδα προπονήθηκαν ο Στολτίδης και ο Γκαλέτι, ενώ ο Ντάρμπισιρ συνέχισε το πρόγραμμα ατομικής προπόνησης που ακολουθεί στο γήπεδο, όπως και ο Λεντέσμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην 21μελή αποστολή που επέλεξε ο Ζίκο, βρίσκεται μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα και ο Ντιόγκο, ο οποίος έχει ξεπεράσει το πρόβλημα του.

Αναλυτικά η αποστολή: Νικοπολίδης, Πάρντο, Ντομί, Γκαλίτσιος, Λεονάρντο, Μέλμπεργκ, Πάντος, Α. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Ρ. Μπράβο, Τοροσίδης, Ζεβλάκοφ, Ντουντού, Γκαλέτι, Όσκαρ, Κατσικογιάννης, Μαρέσκα, Γ. Παπαδόπουλος, Ζαϊρί, Ντιόγκο, Μήτρογλου.

2.400 εισιτήρια στην Γαλλία

Οι «ερυθρόλευκοι», στο μεταξύ, ενημέρωσαν για τα εισιτήρια που θα λάβουν για την πρώτη αναμέτρηση με την Μπορντό καθώς και αυτά που θα πάρουν οι Γάλλοι στον επαναληπτικό. Αναλυτικά:

«Οι εκπρόσωποι της ομάδας μας στην κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ, Θεόδωρος Γιαννίκος (Υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων) και Γιώργος Σπυρόπουλος (Διευθυντής Μάρκετινγκ), είχαν μετά το τέλος της κλήρωσης συνάντηση με τον Γενικό Διευθυντή της Μπορντό, Αλέν Ντεβεσελέρ και τον βοηθό του κ. Ρεμπού.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν τους δύο αγώνες, ενώ διευκρινίστηκε και ο αριθμός των εισιτηρίων που θα πάρει η κάθε ομάδα.

Συγκεκριμένα ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα πάρει στην Γαλλία 2.400 εισιτήρια, καθώς και 200 first class, ενώ η Μπορντό θα πάρει στο στάδιο ''Γ. Καραϊσκάκης'' το 5% των εισιτηρίων που δικαιούται και το οποίο αντιστοιχεί σε περίπου 1.600 εισιτήρια, ενώ θα έχει στην διάθεσή της και 200 εισιτήρια first class.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώτος αγώνας θα γίνει στις 23 Φεβρουαρίου στο στάδιο ''Γ. Καραϊσκάκης'' και ο δεύτερος στις 17 Μαρτίου στη Γαλλία».

Πηγή: www.goal.com/gr