Αθλητικά
Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2009 16:46

Μάχη για Μπεν Αρφά

Ο Χατέμ Μπεν Αρφά αποτελεί το μεγάλο μεταγραφικό στόχο για τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και οι "ερυθρόλευκοι" δίνουν μάχη για να τον φέρουν στο λιμάνι. Τα δημοσιεύματα στη Γαλλία για τις λεπτομέρειες της συμφωνίας όλο και πληθαίνουν.

Ο Χατέμ Μπεν Αρφά αποτελεί το μεγάλο μεταγραφικό στόχο για τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Σωκράτη Κόκκαλη, και οι "ερυθρόλευκοι" δίνουν μάχη για να τον φέρουν στο λιμάνι. Τα δημοσιεύματα στη Γαλλία για τις λεπτομέρειες της συμφωνίας όλο και πληθαίνουν.

Ο Ολυμπιακός έχει επιβεβαιώσει το ενδιαφέρον του για τον 22χρονο ποδοσφαιριστή της Μαρσέιγ, που βρίσκεται επίσης στο στόχαστρο της Πόρτσμουθ, της Σεβίλλης και της Στουτγάρδης.

Το μόνο που φοβούνται στον Πειραιά είναι να μην μπει στο παιχνίδι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (είχε ενδιαφερθεί προ τριετίας), γιατί γίνεται αντιληπτό ότι οι "κόκκινοι διάβολοι" υπερτερούν σε πολλούς τομείς.

Στον Τύπο της Γαλλίας πάντως γράφεται ότι ο Ολυμπιακός και η Μαρσέιγ έχουν συμφωνήσει σε δανεισμό του Γαλλοτυνήσιου ποδοσφαιριστή ως το καλοκαίρι και θα ισχύει οψιόν αγοράς του ύψους 8 εκ. ευρώ μόλις συμπληρώσει δέκα παιχνίδια με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Επιπλέον, τα δημοσιεύματα στη Γαλλία υποστηρίζουν ότι ήρθε στην Αθήνα ο ατζέντης του Μπεν Αρφά, γεγονός που καταδεικνύει τη σοβαρότητα του πράγματος.

Σύμφωνα με αυτά τα ρεπορτάζ, ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή πήγε στο "Γ. Καραϊσκάκης" και στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και έμεινε ικανοποιημένος από όσα είδε. Γράφουν μάλιστα ότι επισκέφτηκε κα τα γραφεία της ΠΑΕ όπου συνάντησε τον Σωκράτη Κόκκαλη, κάτι που διαψεύστηκε από την πλευρά του Ολυμπιακού.

Η Μαρσέιγ είχε δαπανήσει 12 εκ. ευρώ για να τον αποκτήσει από τη Λιόν, ωστόσο η επένδυση δεν απέδωσε λόγω των κακών σχέσεων του Μπεν Αρφά με τον προπονητή της ομάδας, Ντιντιέ Ντεσάμπ.

Αν δεν προκύψει τελικά το ραντεβού με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τότε ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει άμεσα στις αρχές της επόμενης εβδομάδας να ολοκληρώσει τη μεταγραφή.