Αθλητικά
Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2009 16:38

«Ο Αρφά δεν είπε ποτέ πως θέλει να φύγει από τη Μαρσέιγ»

Περιπλέκεται η υπόθεση του Γάλλου Χατέμ Μπεν Αρφά για τον Ολυμπιακό. «O Χατέμ ουδέποτε είπε πως θέλει να φύγει από τη Μαρσέιγ...Δεν θέλει να πάει στον Ολυμπιακό για να τριπλασιάσει τις αποδοχές του. Καλύτερη δυνατή επιλογή θεωρούμε τη Μαρσέιγ», δήλωσε ο σύμβουλος του παίκτη.

Περιπλέκεται η υπόθεση της απόκτησης του Γάλλου Χατέμ Μπεν Αρφά από τον Ολυμπιακό, η οποία πάντως αναμένεται να καταλήξει, θετικά ή αρνητικά για τους Πειραιώτες, μέχρι την Τρίτη το βράδυ.

Η περίπτωση του Γάλλου μεσοεπιθετικού μόνο εύκολη δεν είναι, μετά την εμπλοκή και της Μάντσεστερ του Σερ ¶λεξ Φέργκιουσον. Οι ¶γγλοι δεν καταθέτουν μεγαλύτερη πρόταση από τον Ολυμπιακό αλλά έχουν να προσφέρουν ένα καλύτερο όνομα και ένα μεγαλύτερο πρεστίζ. Οι σκέψεις του Σερ ¶λεξ είναι να αποκτηθεί άμεσα ο Μπεν Αρφά και να δοθεί δανεικός σε ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ, έτσι ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του πριν πάρει ευκαιρίες και στην Γιουνάιτεντ.

Από την μεριά τους οι "ερυθρόλευκοι" έχουν να προσφέρουν ηγεμονικό συμβόλαιο και φανέλα βασικού στο σπίτι, κάτι που δεν αφήνει αδιάφορο τον νεαρό Γάλλο ενόψει και του Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής.

«Πρώτον, ο Χατέμ ουδέποτε είπε πως θέλει να φύγει από τη Μαρσέιγ. Επίσης η Μαρσέιγ ποτέ δεν είπε πως τον πουλά. Αν ποτέ γίνει πρόταση στην ομάδα και αυτή την κάνει αποδεκτή, θα αναγκαστούμε να την εξετάσουμε, αλλά κάτι τέτοιο απέχει ακόμη πολύ από την πραγματικότητα. Ο Χατέμ δεν θέλει να πάει στον Ολυμπιακό για να τριπλασιάσει τις αποδοχές του. Θέλει να αγωνίζεται σε έναν μεγάλο σύλλογο που έχει συγκεκριμένο πλάνο, γι’αυτό θεωρούμε τη Μαρσέιγ καλύτερη δυνατή επιλογή», τόνισε από την πλευρά του ο σύμβουλος του παίκτη, Μισέλ Ουαζίν, και πρόσθεσε:

«Ασφαλώς και δεν είναι ευχαριστημένος που δεν αγωνίζεται, αλλά η σεζόν διαρκεί ακόμη έξι μήνες και ίσως έχει την ευκαιρία να δείξει την αξία του. Αυτό μπορεί να τον βοηθήσει αργότερα στην καριέρα του. Για την ώρα πάντως, ο Χατέμ δεν λέει τίποτα, συνεχίζει να δουλεύει και περιμένει την ευκαιρία του. Αυτή είναι η κατάλληλη νοοτροπία και πιστεύω πως θα ανταμειφθεί για αυτό».

Όλα αυτά κάνουν την περίπτωση του ιδιαίτερα πολύπλοκη και η απάντηση στον γρίφο αναμένεται να δοθεί μέχρι το βράδυ της Τρίτης.

Στο θέμα του Λούα Λούα, ο Κονγκολέζος παραμένει πίσω σε θέματα φυσικής κατάστασης και στον Πειραιά περιμένουν τα νέα τεστ για να βγουν τα τελικά συμπεράσματα για την απόκτηση του έμπειρου επιθετικού.

πηγή www.goal.com/gr