Αθλητικά
Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2009 12:37

Η Μαρσέιγ πιέζει τον Αρφά να δεχθεί την «ερυθρόλευκη» πρόταση

Η Μαρσέιγ θέλει να πουλήσει στον Ολυμπιακό τον Χατέμ Μπεν Αρφά και πλέον πιέζει το νεαρό άσο να αποδεχθεί την πρόταση των «ερυθρολεύκων». Σημερα η συνάντηση της διοίκησης της γαλλικής με ομάδας με τους ανθρώπους του παίκτη και η τελική απάντηση του Γαλλοτυνήσιου μεσοεπιθετικού.

Η Μαρσέιγ θέλει να πουλήσει στον Ολυμπιακό το Γαλλοτυνήσιο άσο της, Χατέμ Μπεν Αρφά, καθώς μόνο οι Πειραιώτες έχουν κάνει επίσημη πρόταση για την απόκτησή του και πλέον πιέζει το νεαρό ποδοσφαιριστή να αποδεχθεί τα πολλά χρήματα που προσφέρουν οι «ερυθρόλευκοι».

Εντός της ημέρας θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση της διοίκησης της γαλλικής ομάδας με τους ανθρώπους του Αρφά και θα ακολουθήσει η απάντηση του παίκτη, με το κλίμα στον Πειραιά να είναι αισιόδοξο.

Η πρόταση των πρωταθλητών, ανέρχεται στα 8 εκατ. ευρώ για τη Μαρσέιγ και στα 9,5 εκατ. ευρώ στον παίκτη, για τριετές συμβόλαιο, δηλαδή πάνω από 3 εκατ. ευρώ το χρόνο - χρήματα που σίγουρα αποτελούν δέλεαρ, αλλά είναι άγνωστο αν αυτό αρκεί…

Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ δε θέλει να συνεχιστεί η συνεργασία του με τον Μπεν Αρφά και έχει δώσει το ΟΚ, σε πιθανή πώληση, ενώ δεν υπάρχει ενδιαφέρον από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με τους Γάλλους δημοσιογράφους. Ωστόσο, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα στη Γαλλία για την απόκτηση του Γαλλοτυνήσιου μεσοεπιθετικού ενδιαφέρεται και η Μπάγερν Μονάχου.

Σε περίπτωση πάντως που καθυστερήσει η απάντηση του ποδοσφαιριστή ο Ολυμπιακός θα στραφεί στην περίπτωση του Ντιέγκο Σόουζα, ο οποίος έχει εντυπωσιάσει τους ανθρώπους των Πειραιωτών.