Αθλητικά
Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2009 14:33

Μαρσέιγ: Στην τελική ευθεία το θέμα Αρφά

Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα του Μπεν Αρφά καθώς αύριο Δευτέρα o Γάλλοτυνήσιος άσος θα έχει συνάντηση με τον προπονητή της Μαρσέιγ Ντιντιέ Ντεσάμπ για το μέλλον του.

Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα του Μπεν Αρφά καθώς αύριο Δευτέρα o Γάλλοτυνήσιος άσος θα έχει συνάντηση με τον προπονητή της Μαρσέιγ Ντιντιέ Ντεσάμπ για το μέλλον του.

Η υπόθεση του Χατέμ Μπεν Αρφά απασχολεί έντονα τον γαλλικό Τύπο τις τελευταίες μέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 22χρονος άσος θα συναντηθεί τη Δευτέρα με τον προπονητή του για να συζητήσουν αν θα μείνει ή αν τελικά θα παραχωρηθεί σε άλλο σύλλογο, επιβεβαιώνοντας τα λόγια του προέδρου της Μαρσέιγ Ζαν Κλοντ Ντασιέ, ο οποίος είχε δηλώσει ότι η παραμονή του παίκτη είναι θέμα του Ντεσάμπ.

Στο στρατόπεδο της Μαρσέιγ επικρατεί η πολιτική ότι θα πρέπει να πουλήσουν για να αγοράσουν. Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι μια πρόταση της τάξεως των 8 εκατομμυρίων ευρώ ίσως να αρκούσε στην γαλλική ομάδα προκειμένου ο Μπεν Αρφά να ετοιμάσει τις βαλίτσες του με προορισμό την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Ωστόσο ο πρόεδρος της Μαρσέιγ επιμένει ότι είναι ανεπαρκής η προσφορά των «ερυθρολεύκων» θέλοντας να αποκομίσει τα μέγιστα δυνατά οφέλη από την ενδεχόμενη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή.

Την ίδια ώρα η Μπλάκμπερν φέρεται να έχει μπει στο κόλπο για την απόκτηση του Γάλλου άσου, ωστόσο η πρόταση για εξάμηνο δανεισμό του παίκτη δεν φέρεται να ικανοποιεί τη Μαρσέιγ, η οποία επιθυμεί την πώληση του προκειμένου να βάλει χρήματα στα ταμεία της.

Αξίζει πάντως, να σημειωθεί ότι ο τραυματισμός του Λούτσο Γκονζάλες στο ματς με την Οσέρ, δεν αποκλείεται να αλλάξει τα πλάνα του Ντεσάμπ, αφού ο Μπεν Αρφά θα μπορούσε να προσφέρει λύσεις στη θέση του Αργεντινού μέσου που θα μείνει εκτός δράσης για έναν περίπου μήνα.

πηγή : www.gazzetta.gr