Πολιτική
Πέμπτη, 03 Ιανουαρίου 2008 16:43

ΑΣΕΠ: Εως 28/1 αιτήσεις για 1.100 θέσεις σε διάφορους φορείς του Δημοσίου

Eκδόθηκε η 6Κ/2007 προκήρυξη του ΑΣΕΠ, ΦΕΚ 485/14-12-2007 (Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ), για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας συνολικά χιλίων εκατό (1.100) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής (ΠΕ), Τεχνολογικής (ΤΕ) και Δευτεροβάθμιας (ΔΕ) Εκπαίδευσης σε διάφορους φορείς του Δημοσίου. Εξ αυτών δώδεκα θέσεις είναι με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου διάρκειας 24 μηνών στο υπουργείο Εξωτερικών και πέντε θέσεις με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου στη Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης.

Οι θέσεις ανά Νομαρχία, φορέα και κλάδο/ειδικότητα αναφέρονται αναλυτικά στο προαναφερόμενο ΦΕΚ, καθώς και στο Διαδίκτυο στον ηλεκτρονικό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr ).

Το ΦΕΚ της προκήρυξης χορηγείται δωρεάν από το Εθνικό Τυπογραφείο (Μάρνη 8, Αθήνα) και από τους κατά τόπους υπεύθυνους στις διάφορες Νομαρχίες και Περιφέρειες της χώρας.

Τα έντυπα των αιτήσεων συμμετοχής διατίθενται από τα καταστήματα των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων, Επαρχείων και από τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) της χώρας. Οι υποψήφιοι επίσης μπορούν να αναζητήσουν το έντυπο της αιτήσεως και στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ (www.asep.gr).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής λήγει στις 28 Ιανουαρίου 2008.