Πολιτική
Τετάρτη, 09 Ιανουαρίου 2008 13:53

Αλ. Παπαρήγα: Η κυβέρνηση προσπαθεί να συγκαλύψει την υπόθεση Ζαχόπουλου

Η κυβέρνηση επιχειρεί να συγκαλύψει την υπόθεση Ζαχόπουλου, υποστήριξε η γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα σε συνέντευξή της στο ρ/σ Alpha 98,9.

«Υπάρχει μια κλιμακωτή ευθύνη. Έχει ευθύνη η κυβέρνηση γιατί προσπαθεί να συγκαλύψει την υπόθεση. Από εκεί και πέρα είναι και βούτυρο στο ψωμί των άλλων κομμάτων της αντιπολίτευσης. Πρέπει και με αυτό να ασχοληθούμε, αλλά και με όλα τα άλλα. Είναι η ευκαιρία να στριμώξουμε τη ΝΔ και να την κολλήσουμε στον τοίχο και να την κάνουμε χαλκομανία, αλλά σε όλα τα θέματα», δήλωσε η κ. Παπαρήγα.

Σε ερώτηση για το εάν τάσσεται υπέρ της εξεταστικής επιτροπής απάντησε τα εξής: «Είμαστε υπέρ όλων των μορφών εξακρίβωσης όσο γίνεται. Δεν έχουμε κανένα λόγο να αρνηθούμε ότι μπορεί να ρίξει ένα φως στην υπόθεση»

Σε ό,τι αφορά το ποιος έδωσε το επίμαχο DVD η κ. Παπαρήγα είπε τα εξής: «Έχει ένα ενδιαφέρον πολιτικό αν αυτός που έδωσε το DVD το έκανε για να εκβιάσει ή να κερδίσει κάτι. Δεν ξέρω καθόλου τον σκοπό και από τι μπορεί να κινήθηκε. Εμείς στεκόμαστε σε αυτό που δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς και αυτό είναι ότι έχουν γίνει αποχαρακτηρισμοί. Για τα παρασκηνιακά, τι να πω; Δεν πρέπει όμως να ξεχάσουμε και τα άλλα ζητήματα. Αντέχουμε να μιλάμε για όλα και να μην επισκιάζει το ένα το άλλο».