Πολιτική
Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2008 08:49

Η ατζέντα της ημέρας

* Στις 10 π.μ. επίσκεψη Ευριπίδη Στυλιανίδη στη Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς, στις 11 π.μ. στη Γενική Γραμματεία για τη δια Βίου Μάθηση.

* Στις 10 π.μ. υπό το Μιχάλη Λιάπη η πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής για την αναμόρφωση του νομοθετικού πλαισίου για τον κινηματογράφο.

* Στις 10:30 π.μ. ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, θα δεχθεί τον Γιώργο Παπανδρέου.

* Στις 11:15 π.μ. στον Πολυχώρο Απόλλων, ξεκινούν οι εργασίες διημερίδας βιολογίας.

* Στις 11:30 π.μ. επίσκεψη του Ανδρέου Λυκουρέντζου στο Ιδρυμα για το Παιδί, Παμμακάριστος.

* Στη 1 μ.μ. επίσκεψη του Δημήτρη Αβραμόπουλου στο Λάτσειο Κέντρο Εγκαυμάτων. Μετά θα θεμελιώσει τη νέα πτέρυγα του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Αγιος Ανδρέας» και την ανεξάρτητη Μονάδα Φυσικής Αποκατάστασης στο Ρίο.

* Στις 3 μ.μ. στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας αρχίζουν οι εργασίες της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ.

* Στις 5:30 μ.μ. στο Ολυμπιακό Κέντρο Καλαθοσφαίρισης, στο παλιό δυτικό αεροδρόμιο, αρχίζει διήμερο φόρουμ για το Μητροπολιτικό Πάρκο, με ομιλητή τον Επίτροπο, Σταύρο Δήμα.* Στις 6 παρά 20 η ομιλία του Αλέκου Αλαβάνου.

* Στις 7 μ.μ. στην αίθουσα της Ολομέλειας του Κοινοβουλίου υποδοχή των εφήβων βουλευτών.

* Στις 7 μ.μ. στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης από τον Προκόπη Παυλόπουλο η ανακοίνωση της ίδρυσης Κέντρου Ερευνας και Καινοτομίας στη δημόσια διοίκηση για τις χώρες της νοτιο-ανατολικής Ευρώπης.

* Στις 7 μ.μ. στην Αίθουσα Αγγελος Σικελιανός στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων στο Γκάζι, εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής των Φώτη Γαλανόπουλου και Απόστολου Μπατσικίδη.

* Σήμερα στο πλαίσιο της ώρας του πρωθυπουργού, ο Κώστας Καραμανλής απαντά σε επίκαιρη ερώτηση του Αλέκου Αλαβάνου για την υπόθεση Ζαχόπουλου.

* Σήμερα στον ανακριτή ο Σπύρος Κλαδάς γενικός γραμματέας της υπηρεσίας ειδικών ελέγχων.

* Σήμερα επίσκεψη του Φώτη Κουβέλη στην Πάτρα.

* Στην Κωνσταντινούπολη αρχίζει ο 37ος γύρος διερευνητικών επαφών Ελλάδας-Τουρκίας.

* Στη Σόφια ο εκπρόσωπος της ελληνικής κυβέρνησης Χρήστος Φώλιας, θα υπογράψει συμφωνία για τον αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη.

* Από σήμερα η καθιερωμένη χορευτική συνάντηση Αθήνα-Βερολίνο, πλατφόρμα σύγχρονου ελληνικού χορού στο πλαίσιο της σειράς «Γέφυρες» του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

* Απόψε η μετάδοση τηλεοπτικής συνέντευξης του Παναγιώτη Ψωμιάδη στο αραβικό τηλεοπτικό δίκτυο Al-Jazeera, με θέμα το Σκοπιανό.

* Από σήμερα το τριήμερο ένατο συνέδριο της Μονάδας Μεθοδολογίας και Προγραμμάτων Εκπαίδευσης, σε συνεργασία με τα Κολλέγια Αθηνών και Ψυχικού.