Πολιτική
Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2008 08:50

Η ατζέντα της ημέρας

* Εως τις 9 π.μ. ακινητοποιημένοι για δεύτερη ημέρα οι συρμοί του ΟΣΕ και του Προαστιακού. Ακολουθούν άλλες δύο τρίωρες στάσεις εργασίας από τις 2 η ώρα το μεσημέρι και από τις 9 το βράδυ.

* Στις 9 π.μ. συνάντηση του Προκόπη Παυλόπουλου με τον υπουργό Μετανάστευσης της Γαλλίας. Στις 5 μ.μ. ο κ. Παυλόπουλος θα συναντηθεί και με τον Ιταλό ομόλογό του.

* Στις 10 π.μ. στον Πολυχώρο του Νέου Κόσμου η κωμωδία «Ο Φιλάργυρος» του Μολιέρου στο πλαίσιο των χειμερινών εκδηλώσεων του Πολιτισμικού Οργανισμού του Δήμου Αθηναίων με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

* Στις 10:30 π.μ. συνάντηση του πρωθυπουργού με τους Προκόπη Παυλόπουλο και Γιώργο Σουφλιά.

* Στις 11 π.μ. συνεδριάζει η κυβερνητική επιτροπή.

* Στις 11 π.μ. ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας θα δεχθεί τον νέο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμο, παρουσία του Ευριπίδη Στυλιανίδη και μελών της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου.

* Στις 12 το μεσημέρι στη Βουλή ακρόαση του διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΗ Παναγιώτη Αθανασόπουλου από την Επιτροπή Δημόσιων Επιχειρήσεων Τραπεζών και Οργανισμών Κοινής Ωφέλειας, παρουσία του Χρήστου Φώλια.

* Στις 12 μ.μ. επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στα κεντρικά γραφεία του ΟΤΕ.

* Στη 1:30 μ.μ. στο βιβλιοπωλείο Ιανός, ομιλία του Αλέκου Αλαβάνου σε εκδήλωση της Ενωτικής Κίνησης Δικηγόρων με θέμα: «Μέσα ενημέρωσης, προσωπικά δεδομένα και δικαιοσύνη».

* Στη 1:30 μ.μ στο υπουργείο Παιδείας ημερίδα για τη σημερινή παγκόσμια ημέρα ασφαλούς διαδικτύου.

* Στις 2 μ.μ. στη Βουλή παρουσία του Ευριπίδη Στυλιανίδη κοινή συνεδρίαση των επιτροπών παραγωγής εμπορίου και μορφωτικών υποθέσεων για το σχέδιο νόμου για το θεσμικό πλαίσιο έρευνας και τεχνολογίας.

* Στις 5 μ.μ. συνάντηση του υπουργού Παιδείας με το διοικητικό συμβούλιο της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Γονέων Μαθητών Ελλάδος.

* Στις 6:30 μ.μ. η συζήτηση στην ολομέλεια της βουλής για την πρόταση του ΠΑΣΟΚ για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την υπόθεση της Siemens.

* Στις 9 μ.μ. στο Μέγαρο Μουσικής συναυλία του Γιώργου Νταλάρα «Σαν τραγούδι μαγεμένο» αναφορά στο ρεμπέτικο, αλλά και η δεύτερη και τελευταία συναυλία της Ute Lemper.

* Από σήμερα τριήμερη επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων της Αλβανίας.