Πολιτική
Παρασκευή, 07 Μαρτίου 2008 11:28

Θεσσαλονίκη: Σε ετοιμότητα η Τροχαία για την έξοδο

Σε πλήρη ετοιμότητα θα βρίσκεται ολόκληρη η δύναμη της Τροχαίας στη Θεσσαλονίκη ενόψει της εξόδου των εκδρομέων που αναμένεται να εγκαταλείψουν την πόλη για τον εορτασμό του εορταστικού τριημέρου της Αποκριάς.

Αυτοκίνητα της τροχαίας θα περιπολούν στις εξόδους της Θεσσαλονίκης και σε κομβικά σημεία του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου, ενώ θα διενεργούνται εντατικοί έλεγχοι μέχρι να ολοκληρωθεί η επιστροφή των εκδρομέων, αργά το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας.

Αυξημένη αναμένεται να είναι η δύναμη της τροχαίας και φέτος έξω από αστικά κέντρα της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, όπου θα πραγματοποιηθούν οι παραδοσιακές καρναβαλικές εκδηλώσεις, για την πρόληψη ατυχημάτων, αλλά και για την ενημέρωση των οδηγών. Στη διάρκεια του εορταστικού τριημέρου θα πραγματοποιηθούν έκτακτα δρομολόγια από τον ΟΣΕ και τα ΚΤΕΛ κυρίως προς και από την Ξάνθη, τη Νάουσα και την Κοζάνη, ενώ, όπως προκύπτει από τις κρατήσεις εισιτηρίων, αυξημένη θα είναι και η κίνηση από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης.