Πολιτική
Τρίτη, 01 Απριλίου 2008 07:00

Πρόγνωση καιρού

ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ βροχές στα βορειοανατολικά και από το βράδυ στα νοτιοδυτικά και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωϊνές ώρες, προβλέπει για σήμερα Τρίτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη τροπικές νεφώσεις με πιθανότητα σποραδικών βροχών. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωϊνές ώρες. Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 3 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Λίγες νεφώσεις οι οποίες από το απόγευμα σταδιακά θα αυξηθούν και το βράδυ θα βρέξει κατά τόπους κυρίως στις νοτιότερες περιοχές. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωϊνές ώρες. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 Μποφόρ με εξασθένηση από το βράδυ. Θερμοκρασία: Από 6 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησο: Λίγες νεφώσεις οι οποίες από το απόγευμα θα αυξηθούν και το βράδυ θα σημειωθούν λίγες τοπικές βροχές στα νοτιότερα. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 και από το βράδυ νότιοι νοτιοανατολικοί 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 6 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Αρχικές νεφώσεις που αργότερα θα πυκνώσουν. Ανεμοι: Αρχικά δυτικοί 3 με 5 Μποφόρ που θα σταδιακά θα στραφούν σε ανατολικούς νοτιοανατολικούς με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Αραιές νεφώσεις που το βράδυ θα πυκνώσουν. Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα Δωδεκάνησα 5 με 6 Μποφόρ με εξασθένηση. Θερμοκρασία: Από 8 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Λίγες νεφώσεις οι οποίες το απόγευμα θα αυξηθούν και ενδέχεται το βράδυ να βρέξει. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 και από το βράδυ νοτιοανατολικοί 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 8 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Παροδικές νεφώσεις. Τοπικές ομίχλες κυρίως το πρωΐ. Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3 και τοπικά νοτιοανατολικοί 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 5 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Νεφώσεις με τοπικές βροχές αρχικές στα νοτιοδυτικά και γρήγορα και στις υπόλοιπες περιοχές προβλέπει για αύριο Τετάρτη η ΕΜΥ. Καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα δυτικά, κεντρικά και νότια. Από το απόγευμα και από τα βορειοδυτικά ο καιρός πρόσκαιρα θα βελτιωθεί. Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 Μποφόρ και στα νότια και ανατολικά πρόσκαιρα τοπικά 6 με 7 Μποφόρ. Βαθμιαία στα δυτικά θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)