Πολιτική
Πέμπτη, 10 Απριλίου 2008 17:39

Αγωγή Χ. Ιακώβου κατά της κινεζικής εταιρείας

Αγωγή κατά της κινεζικής εταιρείας, Auspure Life Science Co., Ltd, που έστειλε τα σκευάσματα στην Εθνική Oμάδα ¶ρσης Βαρών θα καταθέσει ο Χρήστος Ιακώβου, όπως υποστήριξε ο δικηγόρος του προπονητή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Πέμπτη.

«Ο κ. Ιακώβου παρακάλεσε τους Έλληνες πολίτες να μην τον καταδικάσουν στη συνείδησή τους πριν ολοκληρωθεί η έρευνα και πριν προσκομίσει τα στοιχεία τα οποία κατέχει. Έφερε λοιπόν στο φως της δημοσιότητας, δύο ηλεκτρονικά μηνύματα τα οποία αποδείκνυαν ότι υπαίτιος γι αυτό το τραγικό λάθος ήταν ένας κινέζικος οργανισμός.

Λοιδορήθηκε και υπήρξαν συμπολίτες μας που υποστήριξαν ότι ήταν πλαστά τα email. Σας ανακοινώνω λοιπόν σήμερα επισήμως, ότι κατατέθηκε στην Εισαγγελία Αθηνών το πόρισμα της ελληνικής αστυνομίας, όπου πιστοποιείται ότι τα email είναι γνήσια και προέρχονται από την Κίνα. Μετά από αυτό, ο κ Ιακώβου αισθάνεται ηθικά δικαιωμένος και μου έδωσε εντολή να συντάξουμε αγωγές και να στραφούμε κατά της κινεζικής εταιρείας», δήλωσε ο κ. Δημητρακόπουλος.

Πηγή SuperΣπορ FM