Αθλητικά
Παρασκευή, 18 Απριλίου 2008 17:02

CAS: Aπό Δευτέρα τα νεότερα...

Δεν αναμένεται πριν τη Δευτέρα η απόφαση του Διαιτητικού Αθλητικού Δικαστηρίου της Λωζάνης (CAS) για τα ασφαλιστικά μέτρα της ΠΑΕ Καλαμαριά κατά της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του CAS, «στις 17 Απριλίου κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ενώπιον του πάνελ του Διαιτητικού Δικαστηρίου της Λωζάνης, κατατέθηκαν τα στοιχεία που αφορούν στην εκδίκαση των προσωρινών μέτρων που έχει καταθέσει η ΠΑΕ Καλαμαριά κατά της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Το πάνελ του δικαστηρίου συνεδριάζει για την υπόθεση, αλλά δεν αναμένεται να εκδώσει απόφαση πριν τη Δευτέρα 21 Απριλίου 2008».

Εν τω μεταξύ, όπως ανακοίνωσε η Σούπερ Λίγκα, τη Δευτέρα (21/4-16:00) θα συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος για την επικύρωση της βαθμολογίας.

Υπενθυμίζεται ότι σε περίπτωση που γίνει δεκτή η αίτηση της Καλαμαριάς, δεν θα μπορεί να επικυρωθεί η βαθμολογία με αποτέλεσμα να είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην διεξαχθούν τα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Πιο αναλυτικά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης στο διοικητικό συμβούλιο της Super League είναι:

1) Επικύρωση Βαθμολογίας Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ 2007-2008

2) Τροποποίηση στο Κανονισμό Ιδιότητας Μετεγγραφών

3) Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ UEFA-FIFA-Oμοσπονδία Ευρωπαϊκών Συλλόγων

4) Εφαρμογή Προγράμματος Αδειοδότησης για Αγωνιστική Περίοδο 2008-2009

5) Διάφορα