Αθλητικά
Παρασκευή, 02 Μαΐου 2008 15:44

Στον πάγκο του Παναθηναϊκού για άλλα δύο χρόνια ο Ομπράντοβιτς

Την ανανέωση της συνεργασίας της γι άλλα δύο χρόνια με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς ανακοίνωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, δίνοντας τέλος στη φημολογία περί αποχώρησης του πολυνίκη Σέρβου τεχνικού από τον πάγκο του «Τριφυλλιού».

Την ανανέωση της συνεργασίας της γι άλλα δύο χρόνια με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς ανακοίνωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, δίνοντας τέλος στη φημολογία περί αποχώρησης του πολυνίκη Σέρβου τεχνικού από τον πάγκο του «Τριφυλλιού».

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επίτευξη της συμφωνίας για μία ακόμα φορά και για την επόμενη διετία με τους κ.κ. Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και Δημήτρη Ιτούδη», ανέφερε το κείμενο που δόθηκε στον Τύπο από τη διοίκηση της ΚΑΕ, ενώ στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού υπάρχουν και δηλώσεις του Παύλου Γιαννακόπουλου:

«Ανανεώσαμε σήμερα, για μία ακόμα διετία, την συνεργασία μας με τον κορυφαίο προπονητή της Ευρώπης, Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. Η συμφωνία μας αυτή δείχνει ότι η διοίκηση της ΚΑΕ θέλει να βλέπει την ομάδα πάντα στην κορυφή και δεν φείδεται κόπων και εξόδων προκειμένου να βλέπει αυτό τον στόχο να πραγματοποιείται. Εκφράζω την αμέριστη χαρά μου για την συνέχιση της συνεργασίας μας με τον κ. Ομπράντοβιτς και θέλω να διαβεβαιώσω ότι κάναμε και θα κάνουμε τα πάντα για να συνεχίσει η ομάδα να δίνει χαρές στον κόσμο της και να είναι πάντα στην κορυφή».

Τον τελευταίο καιρό ακούστηκαν και γράφτηκαν διάφορα για το ενδεχόμενο αποχώρησης του Ομπράντοβιτς από τον "πράσινο" πάγκο, με τις ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μπαρτσελόνα να φέρονταν ως τα φαβορί για την πρόσληψη του Σέρβου τεχνικού, ωστόσο μία μέρα πριν την έναρξη των πλέι οφ του πρωταθλήματος ανακοινώθηκε ότι ο "Ζοτς" θα συνεχίσει στο "Τριφύλλι" τουλάχιστον έως το 2010.

Όλα τελείωσαν σήμερα το πρωί, μετά τη συνάντηση του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς με τους Παύλο και Θανάση Γιαννακόπουλο. Ο Ζοτς κάθεται στον πάγκο του Παναθηναϊκού για εννέα συναπτά έτη και με τη νέα συμφωνία του με τους «Πράσινους» θα γίνει ο μακροβιότερος προπονητής σε ελληνική ομάδα, με 11 χρόνια συνεχούς παρουσίας.

Οι τίτλοι του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό:

Πρωταθλητής Ευρώπης: 2000, 2002, 2007

Πρωταθλητής Ελλάδας: 1999, 2000, 2001, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007.

Κυπελλούχος Ελλάδας: 2003, 2005, 2006, 2007, 2008