Πολιτική
Δευτέρα, 05 Μαΐου 2008 14:57

Ρουσόπουλος: «Το ΠΑΣΟΚ θα πάρει πίσω και το 66% του ΟΤΕ που πούλησε;»

«Το ΠΑΣΟΚ θα πάρει πίσω και το 66% του ΟΤΕ που πούλησε;» Με το ερώτημα αυτό σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Θεόδωρος Ρουσόπουλος τη δηλωση της αρμόδιας πολιτικής εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ, Λούκας Κατσέλη, ότι το κόμμα της θα «κατοχυρώσει ξανά το δημόσιο έλεγχο του ΟΤΕ».

«Το ΠΑΣΟΚ θα πάρει πίσω και το 66% του ΟΤΕ που πούλησε;» Με το ερώτημα αυτό σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Θεόδωρος Ρουσόπουλος τη δηλωση της αρμόδιας πολιτικής εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ, Λούκας Κατσέλη, ότι το κόμμα της θα «κατοχυρώσει ξανά το δημόσιο έλεγχο του ΟΤΕ» http://www.naftemporiki.gr/news/static/08/05/05/1507705.htm .

Όσο για το αν είναι στις προθέσεις της κυβέρνησης να προχωρήσει, μέχρι το 2013, στην πώληση κι άλλων μετοχών του ΟΤΕ και να κρατήσει μόνο το 5%, ο κ. Ρουσόπουλος παρέπεμψε στις σχετικές δηλώσεις του υπουργού Οικονομίας Γ.Αλογοσκούφη.

Σε άλλη ερώτηση σχετικά με το management του οργανισμού, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι η Νέα Δημοκρατία, εδώ και πέντε χρόνια, έχει καταθέσει τις θέσεις της και μάλιστα διάβασε από το πρόγραμμα του κυβερνώντος κόμματος συγκεκριμένη φράση ότι η αναζήτηση στρατηγικού εταίρου για τον ΟΤΕ είναι πολιτική μας, με το κατάλληλο management. «Είναι ακριβώς αυτό που κάνουμε», τόνισε.