Πολιτική
Τρίτη, 27 Μαΐου 2008 23:07

Γ. Παπανδρέου: Ανάξια λόγου προσχηματική αναθεώρηση

«Η κυβέρνηση επιχειρώντας να διασώσει το γόητρο του πρωθυπουργού περιορίστηκε στην ανάξια λόγου προσχηματική αναθεώρηση ελάχιστων ήσσονος σημασίας διατάξεων» αναφέρει σε δήλωσή του πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, μετά την έγκριση τριών αναθεωρητέων διατάξεων από τη Βουλή.

«Η κυβέρνηση επιχειρώντας να διασώσει το γόητρο του πρωθυπουργού περιορίστηκε στην ανάξια λόγου προσχηματική αναθεώρηση ελάχιστων ήσσονος σημασίας διατάξεων» αναφέρει, μεταξύ άλλων, σε δήλωσή του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, μετά την έγκριση τριών αναθεωρητέων διατάξεων από τη Βουλή http://www.naftemporiki.gr/news/static/08/05/27/1517735.htm .

Αφού υποστηρίζει πως «μόνος στόχος της κυβέρνησης είναι να εμποδίσει μια πραγματική, ουσιαστική αναθεώρηση με προοδευτική κατεύθυνση»

κάνει λόγο για αναμενόμενη σύμπραξη του ΛΑΟΣ, και χαρακτηρίζει «ακατανόητη σε κάθε δημοκρατικό προοδευτικό πολίτη τη σύμπραξη των άλλων κομμάτων της Αριστεράς σε αυτή την απαράδεκτη μεθόδευση».

«Το ΠΑΣΟΚ παραμένει συνεπές στην δέσμευσή του να αναλάβει ευθύς μόλις το επιτρέψουν οι συνταγματικές προθεσμίες μια νέα πρωτοβουλία πραγματικής αλλαγής για το Σύνταγμα, όπως θα κάνει και σε κάθε τομέα πολιτικής» καταλήγει.