Πολιτική
Πέμπτη, 29 Μαΐου 2008 11:19

Βολές Αλογοσκούφη κατά της αντιπολίτευσης για την παρουσία Βγενόπουλου στη Βουλή

«Οι βουλευτές της αντιπολίτευσης θα πρέπει να αναλογιστούν γιατί έδωσαν βήμα σε έναν επιχειρηματία που μίλησε απαξιωτικά για το σύνολο του πολιτικού κόσμου της χώρας», δήλωσε ο κ. Γ. Αλογοσκούφης.

«Οι βουλευτές της αντιπολίτευσης θα πρέπει να αναλογιστούν γιατί έδωσαν βήμα σε έναν επιχειρηματία που μίλησε απαξιωτικά για το σύνολο του πολιτικού κόσμου της χώρας».

Τα παραπάνω δήλωσε πριν από λίγο ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργος Αλογοσκούφης, εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου, όπου νωρίτερα είχε συνεργασία με τον πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή.

Υπεραμυνόμενος της συμφωνίας με την Deutsche Telekom για τον ΟΤΕ ο κ. Αλογοσκούφης τόνισε τα εξής: «Η κυβέρνηση είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι αναζητούσε ένα στρατηγικό εταίρο με εμπειρία στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και όχι απλώς μια επενδυτική εταιρεία».

Σε ό,τι αφορά την οικονομία, ο υπουργός υπογράμμισε πως «είναι πολύ σημαντικό να διατηρηθεί η αναπτυξιακή δυναμική που έχει η ελληνική οικονομία και να συνεχιστεί και η πτώση της ανεργίας. Αυτά που διασφαλίσαμε τα προηγούμενα χρόνια πρέπει να συνεχιστούν ακόμη και σε περίοδο διεθνούς κρίσης».

Στις 13:00 ο κ. Αλογοσκούφης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.