Κόσμος
Δευτέρα, 09 Ιουνίου 2008 20:20

Συνάντηση Αρχιεπισκόπου Αμερικής με τον υποψήφιο πρόεδρο Τζον Μακέιν

Την έδρα της Αρχιεπισκοπής Αμερικής στο Μανχάταν θα επισκεφθεί αύριο ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού κόμματος για την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών, γερουσιαστής Τζον ΜακΚέιν, όπου θα έχει συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Δημήτριο. Πιθανή συνάντηση του Αρχιεπισκόπου και με τον έτερο υποψήφιο Μπαράκ Ομπάμα.

Την έδρα της Αρχιεπισκοπής Αμερικής στο Μανχάταν θα επισκεφθεί αύριο ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού κόμματος για την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών, γερουσιαστής Τζον ΜακΚέιν, όπου θα έχει συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Δημήτριο.

Στη συνάντηση αναμένεται να συζητηθούν θέματα που αφορούν τον Ομογένεια, καθώς και ζητήματα «κοινού ενδιαφέροντος» μεταξύ Ελλάδας και Ηνωμένων Πολιτειών.

Εν τω μεταξύ, όπως έγινε γνωστό ο υποψήφιος του Δημοκρατικού κόμματος για την προεδρία, γερουσιαστής Μπαράκ Ομπάμα, είναι πολύ πιθανό να παραστεί και να μιλήσει στην Κληρικολαϊκή Συνέλευση της Αρχιεπισκοπής Αμερικής που θα πραγματοποιηθεί από τις 13 μέχρι της 17 Ιουλίου, στην Ουάσιγκτον. Ο κ. Ομπάμα θα έχει ιδιαίτερη συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Δημήτριο.

Πηγή ΑΠΕ