Αθλητικά
Τετάρτη, 25 Ιουνίου 2008 10:41

Ολυμπιακός - Διαπραγματεύσεων συνέχεια στην Ισπανία

Σε εξέλιξη βρίσκονταν μέχρι αργά χθες βράδυ οι διαπραγματεύσεις στην Ισπανία, μεταξύ των ανθρώπων του Ολυμπιακού και των μάνατζερ παικτών που αποτελούν μεταγραφικό στόχο των Νταμπλούχων Ελλάδος. Ανάμεσά τους, ο 28χρονος Πορτογάλος Ντούντα της Σεβίλης, ο 26χρονος περιφερειακός επιθετικός Οσκαρ Γκονζάλεθ της Σαραγόσα και ο 29χρονος Αργεντινός αμυντικός μέσος ¶λντο Ντούσερ της Ρασίνγκ Σανταντέρ.

Σε εξέλιξη βρίσκονταν μέχρι αργά χθες βράδυ οι διαπραγματεύσεις στην Ισπανία, μεταξύ των ανθρώπων του Ολυμπιακού και των μάνατζερ παικτών που αποτελούν μεταγραφικό στόχο των Νταμπλούχων Ελλάδος.

Ως γνωστό, στην Ισπανία έχει μεταβεί ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Γιάννης Χρυσικόπουλος, και μαζί με τον Ερνέστο Βαλβέρδε έχουν έρθει σε επαφή με τους παίκτες που έχει προτείνει ο Ισπανός τεχνικός των «ερυθρολεύκων».

Ανάμεσά τους βρίσκεται ο 28χρονος Πορτογάλος Ντούντα της Σεβίλης, ο οποίος αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής, ο 26χρονος περιφερειακός επιθετικός Οσκαρ Γκονζάλεθ της Σαραγόσα και ο 29χρονος Αργεντινός αμυντικός μέσος ¶λντο Ντούσερ της Ρασίνγκ Σανταντέρ, σαφώς το πιο «ηχηρό» όνομα από τα άλλα δύο, με πολυετή καριέρα στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.

Εν τω μεταξύ ανοικτό παραμένει το θέμα της παραχώρησης του Λούα Λούα, αφού πέρα από την πρόταση που έχει δεχθεί ο Ολυμπιακός από την ομάδα του Κατάρ Αλ Αραμπί, ενδιαφέρον εκδήλωσε και βρετανικός σύλλογος.