Πολιτική
Παρασκευή, 27 Ιουνίου 2008 20:49

Γ. Καρατζαφέρης: Προβληματισμένος και ενδεχομένως φοβισμένος ο πρωθυπουργός

«Η εικόνα του Πρωθυπουργού πρόδιδε ένα άνθρωπο προβληματισμένο και ενδεχομένως φοβισμένο. Πιστεύω, να άντλησε σοβαρά συμπεράσματα από τις αποκαλύψεις μέσα στη Βουλή. Είναι στο χέρι του να χυθεί άπλετο φως και να υπάρξει η αλήθεια και η διαφάνεια. Πιστεύω, όμως, ότι οι δυνάμεις έξω από το Μαξίμου προσπαθούν να απομακρυνθούν και να αποστασιοποιηθούν από την αλήθεια». Τα παραπάνω ανέφερε ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού.

«Η εικόνα του Πρωθυπουργού πρόδιδε ένα άνθρωπο προβληματισμένο και ενδεχομένως φοβισμένο. Πιστεύω, να άντλησε σοβαρά συμπεράσματα από τις αποκαλύψεις μέσα στη Βουλή. Είναι στο χέρι του να χυθεί άπλετο φως και να υπάρξει η αλήθεια και η διαφάνεια. Πιστεύω, όμως, ότι οι δυνάμεις έξω από το Μαξίμου προσπαθούν να απομακρυνθούν και να αποστασιοποιηθούν από την αλήθεια».

Τα παραπάνω ανέφερε ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού Γιώργος Καρατζαφέρης σε δηλώσεις μετά την ολοκλήρωση της προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή με θέμα την ακρίβεια, όπου όμως επικράτησε η υπόθεση της Siemens.

Σε δημοσιογραφική ερώτηση για τις χθεσινές καταγγελίες του εις βάρος υπουργού απάντησε: «Είπα στον κ. Πρωθυπουργό, ο ίδιος να αποκαλύψει σε ποιον έπεσαν οι υποψίες του χθες και σε ποιον τηλεφώνησε. Δεν τηλεφώνησε σε όλους τους υπουργούς του. Τηλεφώνησε σε ένα συγκεκριμένο υπουργό και είχε μεγάλη αγωνία. Ας το αποκαλύψει ο Πρωθυπουργός, ή να ψάξει να το βρει ο εισαγγελέας».