Πολιτική
Τρίτη, 01 Ιουλίου 2008 12:41

Δεν προσήλθε στο εισαγγελικό γραφείο ο Μ. Χριστοφοράκος

Δεν προσήλθε τελικά σήμερα στο εισαγγελικό γραφείο ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Siemens Ελλάδος, Μιχάλης Χριστοφοράκος, ο οποίος είχε κληθεί για τέταρτη φορά από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Παν. Αθανασίου για να δώσει εξηγήσεις. Αντ' αυτού, στον εισαγγελέα προσήλθαν οι συνήγοροί του κ.κ. Γιαννίδης και Δημακόπουλος.

Δεν προσήλθε τελικά σήμερα στο εισαγγελικό γραφείο ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Siemens Ελλάδος, Μιχάλης Χριστοφοράκος, ο οποίος είχε κληθεί για τέταρτη φορά από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Παν. Αθανασίου για να δώσει εξηγήσεις.

Αντ' αυτού στον εισαγγελέα προσήλθαν οι συνήγοροί του κ.κ. Γιαννίδης και Δημακόπουλος. Μεσώ αυτών, ο κ. Χριστοφοράκος διαμήνυσε στον κ. Αθανασίου ότι δεν επιθυμεί να επανέρχεται στο εισαγγελικό γραφείο κάθε φορά που προκύπτουν νέα στοιχεία. Την ίδια στάση είχε τηρήσει πριν από περίπου μια εβδομάδα, όταν και πάλι είχε κληθεί για διευκρινίσεις από τον εισαγγελέα που διερευνά την υπόθεση Siemens.

Σήμερα εξάλλου, ο κ. Αθανασίου αναμένεται να λάβει όλα τα παραστατικά για το θέμα της αμοιβής του εκπροσώπου της εταιρείας Saic, ο οποίος κατέθεσε πριν λίγες μέρες ως μάρτυρας για την υπόθεση του C4I.