Πολιτική
Τετάρτη, 02 Ιουλίου 2008 19:01

Eυ. Βενιζέλος: Ο πρωθυπουργός απαξίωσε τη Δικαιοσύνη και την πολιτική ζωή

Βολές κατά του πρωθυπουργού για «απαξίωση της Δικαιοσύνης και της πολιτικής ζωής της χώρας» εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για την υπόθεση της Siemens. Ζήτησε ακόμη τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής παράλληλα με την κύρια ανάκριση για την υπόθεση της Siemens.

Βολές κατά του πρωθυπουργού για «απαξίωση της Δικαιοσύνης και της πολιτικής ζωής της χώρας» εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για την υπόθεση της Siemens.

«Ο κ. Καραμανλής κρυβόμενος πίσω από το δάκτυλό του κατάφερε τελικά να απαξιώσει και την Δικαιοσύνη και την πολιτική ζωή της χώρας. Αφού άφησε να απλωθεί ένα σκοτεινό πέπλο υποψιών πάνω από όλο το πολιτικό σύστημα νομίζοντας ότι θα βλάψει το ΠΑΣΟΚ, κατάλαβε ότι βλάπτεται ο ίδιος και η κυβέρνησή του και έτσι ενθάρρυνε την ξαφνική αναστολή της έρευνας σαν να μην συμβαίνει τίποτα» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε δε πως οι πολίτες δεν ανέχονται πλέον συμψηφισμούς και συγκαλύψεις, αλλά θέλουν την αλήθεια. «Και τώρα η αλήθεια μπορεί να αναδειχθεί γρήγορα μόνον εάν κινηθούν παράλληλα και άμεσα οι διαδικασίες της Εξεταστικής Επιτροπής στη Βουλή και της κύριας ανάκρισης στην ποινική δικαιοσύνη» συμπλήρωσε.