Πολιτική
Τετάρτη, 02 Ιουλίου 2008 19:37

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Αναστολή δρομολογίων

Στην αναστολή των τακτικών δρομολογίων των αμαξοστοιχιών 602 & 603, οι οποίες εκτελούσαν καθημερινά το δρομολόγιο Αθήνα - Δίκαια - Αθήνα προχωρά η ΤΡΑΙΝΟΣΕ από τις 3 Ιουλίου. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση η αναστολή οφείλεται αποκλειστικά στη μείωση της διαθεσιμότητας κινητήριων μηχανών τρένων, η οποία έρχεται ως συνέπεια της έλλειψης τροχών.

Στην αναστολή των τακτικών δρομολογίων των αμαξοστοιχιών 602 & 603, οι οποίες εκτελούσαν καθημερινά το δρομολόγιο Αθήνα - Δίκαια - Αθήνα προχωρά η ΤΡΑΙΝΟΣΕ από τις 3 Ιουλίου.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση η αναστολή οφείλεται αποκλειστικά στη μείωση της διαθεσιμότητας κινητήριων μηχανών τρένων, η οποία έρχεται ως συνέπεια της έλλειψης τροχών. Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ διευκρινίζει πως «παρά την επιμέλεια και τις έγκαιρες ενέργειες του ΟΣΕ, οι διαγωνισμοί προμήθειας τροχών, που βρίσκονται σε εκκρεμότητα, και βάσει του νόμου προκηρύσσονται από το Υπουργείο Ανάπτυξης, δεν τελεσφόρησαν με άμεση συνέπεια τη σημερινή δυσάρεστη εξέλιξη».

Στους επιβάτες των συγκεκριμένων αμαξοστοιχιών που έχουν κάνει ήδη κράτηση και το επιθυμούν, προτείνεται η χρησιμοποίηση των αμαξοστοιχιών ICity και ICity Express, στον άξονα Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Αλεξανδρούπολη, χωρίς την καταβολή συμπληρωμάτων.

Στους επιβάτες των αμαξοστοιχιών 602 & 603 που δεν επιθυμούν να ταξιδέψουν και έχουν προαγοράσει εισιτήριο, θα γίνεται άμεση επιστροφή του αντιτίμου, χωρίς παρακράτηση.

Για περισσότερες πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να απευθύνεται όλο το 24ωρο στο κέντρο τηλεφωνικής εξυπηρέτησης επιβατών στον τετραψήφιο αριθμό 1110 ή στους κατά τόπους σταθμούς.