Πολιτική
Πέμπτη, 03 Ιουλίου 2008 22:16

ΠΑΣΟΚ: Τα λεγόμενα του Σ. Χατζηγάκη δεν έχουν καμία αξιοπιστία

Επίθεση στον υπουργό Δικαιοσύνης εξαπολύει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπακωνσταντίνου, με αφορμή την υπόθεση της Siemens.

«Είναι προφανές ότι ο κύριος Χατζηγάκης επιχειρεί να διαστρέψει μια πραγματικότητα δεινή για τον ίδιο και την κυβέρνηση Καραμανλή» αναφέρει, προσθέτοντας πως τα λεγόμενά του δεν έχουν καμία αξιοπιστία.

Σφορδή επίθεση στον υπουργό Δικαιοσύνης εξαπολύει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπακωνσταντίνου, με αφορμή την υπόθεση της Siemens.

«Είναι προφανές ότι ο κύριος Χατζηγάκης επιχειρεί να διαστρέψει μια πραγματικότητα δεινή για τον ίδιο και την κυβέρνηση Καραμανλή» αναφέρει, προσθέτοντας πως τα λεγόμενά του δεν έχουν καμία αξιοπιστία. «Και τούτο, γιατί είναι γνωστό ότι αν και υπουργός Δικαιοσύνης και ενώ η διερεύνηση της υπόθεσης Siemens ήταν σε εξέλιξη, είχε εκφράσει την βεβαιότητά του, πως σε αυτήν δεν εμπλέκεται κανένας πολιτικός» σημειώνει.

Απαντώντας στις αιτιάσεις του κυρίου Χατζηγάκη εις βάρος του προέδρου του ΠΑΣΟΚ http://www.naftemporiki.gr/news/static/08/07/03/1534746.htm , ο κύριος Παπακωνσταντίνου επισημαίνει πως «οσα δε αναφέρει για τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, καλά θα κάνει να τα πει προσωπικά στον ίδιο τον πρωθυπουργό, γιατί αυτόν αφορούν».

«Ο κ. Χατζηγάκης οφείλει επιτέλους να κατανοήσει ότι, δεν μπορεί να εμφανίζεται ως εκπρόσωπος της Δικαιοσύνης - ούτε και αυτός είναι ο ρόλος του -αλλά εγγυητής της ανεξαρτησίας της, κάτι το οποίο αποτελεί πλέον ανέκδοτο» καταλήγει.