Πολιτική
Κυριακή, 06 Ιουλίου 2008 22:01

ΠΑΣΟΚ: "Εκθετος παρά την παράσταση ο Μιχ. Λιάπης"

"Παρά την παράσταση που έδωσε σήμερα ο κ. Λιάπης, παραμένει έκθετος. Είναι προφανές ότι, επιμένει να παριστάνει πως δεν έχει αντιληφθεί τίποτα. Η έννοια της πολιτικής ευθύνης, απουσιάζει από το λεξιλόγιο του", δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ.

"Παρά την παράσταση που έδωσε σήμερα ο κ. Λιάπης, παραμένει έκθετος. Είναι προφανές ότι, επιμένει να παριστάνει πως δεν έχει αντιληφθεί τίποτα. Η έννοια της πολιτικής ευθύνης, απουσιάζει από το λεξιλόγιο του. Και υπάρχει πολιτική ευθύνη, όταν υπάρχουν σκιές στις σχέσεις ενός υπουργού με επιχειρηματικά συμφέροντα, τα οποία διεκδικούν και παίρνουν προμήθειες από φορείς του Δημοσίου, που ο ίδιος εποπτεύει. Επ΄αυτού, ο κ. Λιάπης δεν είπε τίποτα" δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπακωνσταντίνου σχετικά με τις δηλώσεις του υπουργού Πολιτισμού.

"Σε αυτήν την υπόθεση όμως, διπλά έκθετος είναι ο πρωθυπουργός, ο οποίος για άλλη μια φορά -τώρα και για λόγους συγγένειας- επιλέγει την σιωπή και την συγκάλυψη, αντί της αλήθειας, της διαφάνειας και της ανάληψης των δικών του ευθυνών. Οι πολίτες πάντως, έχουν καταλάβει πια" κατέληξε ο κ. Παπακωνσταντίνου.