Πολιτική
Δευτέρα, 07 Ιουλίου 2008 07:00

Πρόγνωση καιρού

ΜΙΚΡΗ άνοδο της θερμοκρασίας στα ηπειρωτικά προβλέπει για σήμερα Δευτέρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

ΜΙΚΡΗ άνοδο της θερμοκρασίας στα ηπειρωτικά προβλέπει για σήμερα Δευτέρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις το μεσημέρι στα ορεινά. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 20 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 22 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι: Ασθενείς και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 5 Μποφόρ. Το βράδυ θα εξασθενήσουν. Θερμοκρασία: Από 22 έως 37 και τοπικά 38 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Αίθριος καιρός. Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 4 με 5 και στα ανατολικά 6 Μποφόρ. Αργότερα θα εξασθενήσουν. Θερμοκρασία: Από 24 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στη Νότια Κρήτη η μεγίστη θερμοκρασία θα είναι δύο με τρεις βαθμούς υψηλότερη.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Αίθριος καιρός. Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 4 με 5 και στα νότια 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 24 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά 5 Μποφόρ. Το βράδυ θα εξασθενήσουν. Θερμοκρασία: Από 24 έως 37 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια η μεγίστη θα είναι δύο με τρεις βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 20 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Αίθριο και πολύ ζεστό καιρό προβλέπει για αύριο Τρίτη η ΕΜΥ. Ανεμοι: Ασθενείς και στο Νοτιοανατολικοί Αιγαίο βόρειο 4 με 5 Μποφόρ. Ανοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία. Η μεγίστη θα κυμανθεί στα βόρεια, τη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο από 38 μέχρι 40 βαθμούς, στα δυτικά από 39 μέχρι 41 και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα από 35 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)