Πολιτική
Δευτέρα, 14 Ιουλίου 2008 18:17

ΠΑΣΟΚ: Ανάξια σχολιασμού η επιστολή Γκρούεφσκι

Ανάξια σχολιασμού χαρακτήρισε εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Γ. Παπακωνσταντίνου, την επιστολή του πρωθυπουργού της ΠΓΔΜ, Ν. Γκρούεφσκι, προς τον Ελληνα ομόλογό του Κ. Καραμανλή.

Ανάξια σχολιασμού χαρακτήρισε εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Γ. Παπακωνσταντίνου, την επιστολή του πρωθυπουργού της ΠΓΔΜ, Ν. Γκρούεφσκι, προς τον Ελληνα ομόλογό του Κ. Καραμανλή http://www.naftemporiki.gr/news/static/08/07/14/1538961.htm .

Η κυβέρνηση των Σκοπίων συνεχίζει το προεκλογικό της παραλήρημα, παρατήρησε ο κ. Παπακωνσταντίνου. Κρίμα, πρόσθεσε, γιατί η ελληνική πλευρά και το ΠΑΣΟΚ ήλπιζαν σε μια εποικοδομητική στάση της γειτονικής χώρας προκειμένου να συνεχιστεί η συζήτηση για το μόνο ζήτημα που υπάρχει ως πρόβλημα και είναι αυτό της ονομασίας, όπως διευκρίνισε.

Ο κ. Παπακωνσταντίνου επανέλαβε τη σταθερή θέση του ΠΑΣΟΚ στο ζήτημα αυτό, υπογραμμίζοντας ότι η Ελλάδα πρέπει να παραμείνει στην κόκκινη γραμμή την οποία -οπως σημείωσε- πρώτο το Κίνημα είχε χαράξει, της μίας ονομασίας με γεωγραφικό προσδιορισμό για όλες τις χρήσεις.