Πολιτική
Πέμπτη, 17 Ιουλίου 2008 15:09

Κάλυψη Αντώναρου στις διοικήσεις ΟΣΕ και Ο.Α.

Η βούληση και η αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να αντιμετωπίσει με τη μεγαλύτερη δυνατή αυστηρότητα ζητήματα διαφάνειας στον ΟΣΕ και την Ολυμπιακή Αεροπορία -και όχι μόνο- είναι δεδομένη...Δεν πρόκειται να υπάρξει καμιά παρέκκλιση από αυτόν τον κανόνα», υπογράμμισε σήμερα ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ευ. Αντώαρος.

Η βούληση και η αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να αντιμετωπίσει με τη μεγαλύτερη δυνατή αυστηρότητα ζητήματα διαφάνειας στον ΟΣΕ και την Ολυμπιακή Αεροπορία -και όχι μόνο- είναι δεδομένη...Δεν πρόκειται να υπάρξει καμιά παρέκκλιση από αυτόν τον κανόνα».

Αυτό υπογράμμισε σήμερα ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ευ. Αντώαρος, απαντώντας σε ερωτήσεις με αφορμή πρωτοσέλιδο που κάνει λόγο για «μαύρα βαγόνια του ΟΣΕ» και παλαιότερο δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο στην Ολυμπιακή Αεροπορία είχαν εκδοθεί «μαύρα» εισιτήρια.

«Η διοίκηση του ΟΣΕ έχει αποστολή να διοικεί τον Οργανισμό με τρεις αρχές: ασφάλεια, διαφάνεια και οικονομική εξυγίανση», τόνισε ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος, παρέχοντας πλήρη κάλυψη, ενώ ερωτηθείς αν η κυβέρνηση προτίθεται να λάβει μέτρα εναντίον των διοικήσεων των δυο Οργανισμών, δήλωσε ότι οι διοικήσεις κάνουν την προσπάθεια η οποία επιβάλλεται, ώστε να αντιμετωπιστούν τα θέματα αυτά.