Αθλητικά
Παρασκευή, 18 Ιουλίου 2008 16:38

Σ. Κόκκαλης: «Ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν πρέπει να ανησυχεί»

«Έχουμε πολύ καλή συνεργασία με τον κ. Βαλβέρδε. Μπορώ να πω ότι είναι η καλύτερη συνεργασία που είχα ποτέ με προπονητή από τότε που ανέλαβα πρόεδρος του Ολυμπιακού. Είναι άριστος επαγγελματίας και νιώθουμε τυχεροί που τον έχουμε κοντά μας», τόνισε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Σωκράτης Κόκκαλης.

Τον επαγγελματισμό και την άριστη συνεργασία -όπως ο ίδιος τη χαρακτήρισε- του Ερνέστο Βαλβέρδε εξήρε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτης Κόκκαλης, με δηλώσεις του προς τον τηλεοπτικό σταθμό "ΤV Sports".

«Έχουμε πολύ καλή συνεργασία με τον κ. Βαλβέρδε. Μπορώ να πω ότι είναι η καλύτερη συνεργασία που είχα ποτέ με προπονητή από τότε που ανέλαβα πρόεδρος του Ολυμπιακού. Είναι άριστος επαγγελματίας και νιώθουμε τυχεροί που τον έχουμε κοντά μας», τόνισε ο πρόεδρος των Πειραιωτών.

Όσο για τις μεταγραφές, ο κ. Κόκκαλης είπε πως ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν πρέπει να ανησυχεί. «Θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες, ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί δυνατή τη νέα χρονιά. ¶λλωστε, οι μεταγραφές διαρκούν έως το τέλος Αυγούστου», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς εξάλλου για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στον «αιώνιο» αντίπαλο (πολυμετοχικότητα), ο πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ εκτίμησε ότι «είναι πολύ θετικό που μπαίνουν λεφτά στον Παναθηναϊκό και ο αντίπαλός μας μεγαλώνει».