Πολιτική
Τετάρτη, 23 Ιουλίου 2008 20:51

Προβλήματα στα δρομολόγια του ΟΣΕ λόγω της πυρκαγιάς

Προβλήματα στα δρομολόγια του ΟΣΕ έχει προκαλέσει η πυρκαγιά που είναι σε εξέλιξη στο Κρυονέρι.

Προβλήματα στα δρομολόγια του ΟΣΕ έχει προκαλέσει η πυρκαγιά που είναι σε εξέλιξη στο Κρυονέρι.

Συγκεκριμένα, δεν εκτελούνται τα δρομολόγια από την Αθήνα προς Οινόη, ενώ και τα τρένα με κατεύθυνση την πρωτεύουσα θα τερματίζουν στο σταθμό του Αγίου Στεφάνου και από εκεί οι επιβάτες θα εξυπηρετούνται με λεωφορεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ μέχρι την αποκατάσταση της σιδηροδρομικής κυκλοφορίας.

Για περισσότερες πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να επικοινωνεί με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Επιβατών στον αριθμό 1110.

Νωρίτερα, λόγω της φωτιάς στη Βαρυμπόμπη, δόθηκε εντολή από τον για διακοπή της σιδηροδρομικής κυκλοφορίας μεταξύ των σταθμών Αθήνας και Αγίου Στεφάνου, με συνέπεια την ακινητοποίηση όλων των συρμών από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη καθώς και των συρμών: 1547 (Οινόη – Αθήνα) στον ¶γιο Στέφανο, 1548 (Αθήνα – Οινόη) στο Μενίδι, 1549 (Οινόη – Αθήνα ) στις Αφίδνες και της ICity 4048 (Αθήνα – Καλαμπάκα – Λάρισα – Βόλος) στον Κεντρικό Σιδηροδρομικό Σταθμό Αθηνών.

Όλες οι αμαξοστοιχίες καθώς και οι επιβάτες τους οδηγήθηκαν με ασφάλεια στους παραπάνω σταθμούς.

Ύστερα από συνεννόηση με την Πυροσβεστική και την Τροχαία, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ κινητοποίησε δικά της λεωφορεία προκειμένου να μεταφερθούν οι επιβάτες της αμαξοστοιχίας ICity 53 στον ηλεκτρικό σταθμό Κηφισιάς. Για περισσότερες πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να επικοινωνεί με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Επιβατών στον αριθμό 1110.