Πολιτική
Πέμπτη, 31 Ιουλίου 2008 13:12

Πρόγνωση καιρού

Γενικά αίθριο καιρό προβλέπει για το Σαββατοκύριακο - 2 και 3 Αυγούστου - η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Γενικά αίθριο καιρό προβλέπει για το Σαββατοκύριακο - 2 και 3 Αυγούστου - η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Το Σάββατο προβλέπονται πρόσκαιρες νεφώσεις στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά κατά τις απογευματινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 5 με 7 και τοπικά στο Αιγαίο 8 Μποφόρ με μικρή εξασθένηση από το απόγευμα της Κυριακής. Μικρή άνοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία την Κυριακή.

Γενικά αίθριος καιρός προβλέπεται για τη Δευτέρα 4 Αυγούστου με πρόσκαιρες νεφώσεις στα βόρεια ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί, στα δυτικά 3 με 4 και στα ανατολικά 4 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 Μποφόρ. Μικρή περαιτέρω άνοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία.

Για την Τρίτη 5 Αυγούστου η ΕΜΥ προβλέπει γενικά αίθριο καιρό με πρόσκαιρες νεφώσεις στα βόρεια ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες και πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα δυτικά και νότια πελάγη έως 6 Μποφόρ. Ανοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία κυρίως στα ανατολικά και νότια της χώρας.

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)