Αθλητικά
Τρίτη, 05 Αυγούστου 2008 09:30

Στο Λιμάνι ο Ντούντου, έρχονται Μπραντάο, Ντιόγκο

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και επίσημα ο Βραζιλιάνος Ντούντου της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η διοίκηση των «ερυθρολεύκων» ανακοίνωσε χθες ότι επετεύχθη συμφωνία με τη ρωσική ομάδα για τον Βραζιλιάνο διεθνή χαφ, ο οποίος αναμένεται σήμερα το απόγευμα στην Αθήνα. Στην τελική ευθεία εισέρχονται και οι μεταγραφές των Μπραντάο, Ντιόγκο.

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και επίσημα ο Βραζιλιάνος Ντούντου της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η διοίκηση των «ερυθρολεύκων» ανακοίνωσε χθες ότι επετεύχθη συμφωνία με τη ρωσική ομάδα για τον Βραζιλιάνο διεθνή χαφ, ο οποίος αναμένεται σήμερα το απόγευμα στην Αθήνα.

«Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει ότι επήλθε συμφωνία με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την απόκτηση του Βραζιλιάνου διεθνή ποδοσφαιριστή Ντούντου Σεαρένσε, ο οποίος θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο ποδοσφαιριστής θα έρθει στη χώρα μας αύριο το απόγευμα», αναφέρει η ανακοίνωση της διοίκησης των Πρωταθλητών.

Σύμφωνα με πληροφορίες το κόστος της μεταγραφής ανήλθε στα 6 εκατ. ευρώ με τις ετήσιες απολαβές του Ντούντου στα 1,5 εκατ. ευρώ (συνολικά 4,5 εκατ.ευρώ).

Την ίδια ώρα στην Αθήνα βρίσκεται ο Αργεντινός μέσος της Λίβερπουλ, Λέτο, και θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ερυθρόλευκους». Ο Σεμπαστιάν Λέτο θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία των Πρωταθλητών.

«Αποτελεί πρόκληση για μένα ο Ολυμπιακός. Ξέρω ότι θα είμαι δύο χρόνια εδώ. Έκανα δύο εβδομάδες προετοιμασία με τη Λίβερπουλ και πιστεύω πως θα είμαι έτοιμος για να κάνω ό,τι μπορώ και ό,τι μου ζητηθεί. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα η οποία παλεύει για τίτλους στην Ελλάδα και διάκριση στην Ευρώπη. Το βασικό είναι να επαναλάβουμε την περσινή πορεία και γιατί όχι να κάνουμε και ένα βήμα παραπάνω στo Tσάμπιονς Λιγκ», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Αργεντίνου.

Στην τελική ευθεία οι μεταγραφές Μπραντάο και Ντιόγκο

Παράλληλα, η επιτροπή μεταγραφών του Ολυμπιακού βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση των μεταγραφών του Μπραντάο και του Ντιόγο.

Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες εντός της ημέρας αναμένεται να ολοκληρωθούν οι τυπικές λεπτομέρειες για την απόκτηση του Μπραντάο, καθώς ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου επιθετικού θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση της Σαχτάρ για να κλείσει η μεταγραφή.